Κράτησε την παρθενιά της μέχρι το γάμο και το πρώτο βράδυ ανακάλυψε ότι δεν μπορεί να κάνει σ3ξ - Kamarini.com

Breaking

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020

Κράτησε την παρθενιά της μέχρι το γάμο και το πρώτο βράδυ ανακάλυψε ότι δεν μπορεί να κάνει σ3ξ

featured image

Δεν πήγαν πολύ καλά τα πράγματα για μια Αμερικανή που είχε κρατήσει την παρθενιά της μέχρι το γάμο και τελικά ανακάλυψε ότι δεν μπορεί να κάνει σ#ξ!

Η Στέφανι Μίλερ μεγάλωσε σε μία χριστιανική οικογένεια και αποφάσισε ότι ήθελε να περιμένει να κάνει σ3ξ με τον άνδρα που θα παντρευόταν.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Στα 23 της γνώρισε τον 31χρονο Άντριου στην εκκλησία της κοινότητας στη Νέα Υόρκη. Δύο χρόνια αργότερα, άρχισαν να βγαίνουν ραντεβού και δύο χρόνια μετά παντρεύτηκαν. Αφού περίμεναν μέχρι το μήνα του μέλιτος για να κάνουν σ3ξ, όταν ήρθε εκείνη η ώρα, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως φαντάζονταν, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Metro..


Η Στέφανι είχε αφόρητους πόνους κατά τη διείσδυση και έπαθε μία πολύ σοβαρή μόλυνση, η οποία παρά το γεγονός ότι πήρε φαρμακευτική αγωγή, δεν πέρασε. Όταν μετά από κάποιους μήνες, ξαναπροσπάθησαν να κάνουν σ3ξ και πάλι ήταν ανέφικτο, η Στέφανι επισκέφθηκε τη γυναικολόγο της και τότε διαγνώστηκε με ένα σπάνιο σύνδρομο, το οποίο προκαλεί συσπάσεις στους μύες του κόλπου.

Μετά από συζητήσεις με τον σύζυγό της και αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες να κάνουν σ3ξ, η Στέφανι επισκέφθηκε ένα κέντρο στο Πλέινβιου της Νέας Υόρκης που ειδικεύεται στη θεραπεία του συνδρόμου από το οποίο πάσχει. Τελικά, τον Ιανουάριο του 2019 ξεκίνησε τις συνεδρίες και θεραπεύτηκε τον Μάιο του ίδιου έτους.

[/expander_maker]

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ