Γιώργος Κοτανίδης: Ο γάμος της κόρης του, λίγους μήνες πριν φύγει από τη ζωή - Kamarini.com

Breaking

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

Γιώργος Κοτανίδης: Ο γάμος της κόρης του, λίγους μήνες πριν φύγει από τη ζωή

featured image

Γιώργος Κοτανίδης: Πρόκειται για τον καλλιτέχνη, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή, σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο. Ο κ. Κοτανίδης δεν πρόλαβε να χαρεί το γάμο της μικρότερης κόρης του. Ο λόγος για την Αντιγόνη Κοτανίδη, η οποία είχε παντρευτεί τον Γιάννο Μήτσο.

Ο γάμος τους είχε τελεστεί στις 30 Ιουνίου του 2019. Μάλιστα, ο κ. Κοτανίδης, ο οποίος τελευταία αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, την είχε συνοδεύσει μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας. Ωστόσο, ο πατέρας της Αντιγόνης ήταν καθ’ όλη τη διάρκεια της τελετής, με το χαμόγελο. Πάνω απ’ όλα ήταν αξιοπρεπής σαν άνθρωπος και έδινε δύναμη στους γύρω του.

Γιώργος Κοτανίδης: Τι είχε γράψει ως σχόλιο στο Facebook, η κόρη του, Εύα Κοτανίδη για το γάμο της αδερφής της, της Αντιγόνης Κοτανίδη

«Εχτές παντρέψαμε το αδερφάκι μου Antigone Kotanidis που, όχι να το παινευτώ, αλλά είναι φανταστικό πλάσμα, με ένα άλλο υπέροχο άτομο, τον Yannos Mitsos κι ήταν ο πιο ωραίος γάμος που έχω πάει στη ζωή μου! Μας πέτυχε 100%! Όλα όμορφα, απλά, ουσιαστικά. Από το δημαρχείο, τον υπέροχο χώρο που έγινε το πάρτυ, το φαγητό, τον ξέφρενο χορό μέχρι το πρωί αλλά το πιο σημαντικό ήταν η αγάπη που εισπράξαμε από όλους σας και η τόση χαρά!!!Σας ευχαριστούμε οικογενειακώς».

Γιώργος Κοτανίδης: Ακολουθούν δύο φωτογραφίες που ανάρτησε στο Facebook, η κόρη του, Εύα Κοτανίδη για το γάμο της αδερφής της, της Αντιγόνης Κοτανίδη


Πηγή: www.enimerotiko.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ