Κύπελλο Ελλάδας: «Ο τελικός θα γίνει με κόσμο» - Kamarini.com

Breaking

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020

Κύπελλο Ελλάδας: «Ο τελικός θα γίνει με κόσμο»

featured image

Στη δέσμευση ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας θα γίνει αυτήν τη σεζόν με κόσμο και εντός των συνόρων, προχώρησε ο Βαγγέλης Γραμμένος με δηλώσεις που πραγματοποίησε μετά τη συνάντηση που είχε με τους Λευτέρη Αυγενάκη, τον Μηνά Λυσάνδρου και τον πρόεδρο της ΔΕΑΒ, με θέμα για το υπό διαμόρφωση νομοσχέδιο για τις λέσχες φιλάθλων.

«Μιλάτε για τον τελικό του Κυπέλλου; Προφανώς γι» αυτό είμαι αρμόδιος να μιλήσω. Ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδας θα γίνει με κόσμο. Θα γίνει με κόσμο, θα γίνει με κόσμο ο τελικός του Κυπέλλου, στην Ελλάδα, είναι ρητή δήλωση», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΕΠΟ. Στην ερώτηση αν οι οπαδοί είναι 10.000, ο κ. Γραμμένος είπε: «Θα γίνει με κόσμο»

Για το ότι δεν είναι ευχάριστη εικόνα ένας τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας με 10.000 ή και λιγότερο κόσμο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα gazzetta.gr, σημείωσε: «Έχουμε ξεφύγει λίγο από την ατζέντα μας, μπορείτε να με βρείτε κάποια άλλη στιγμή και να μου απευθύνεται ότι ερώτημα θέλετε. Όσο και αν στην εποχή μας αν τα αυτονόητα έγιναν ζητούμενα, αυτό είναι αυτονόητο».


Μάλιστα, υπήρξε διευκρίνηση ότι ότι ο τελικός του Κυπέλλου θα γίνει στην Ελλάδα (στην προκήρυξη υπάρχει η δυνατότητα διεξαγωγής του στο εξωτερικό).

«Αυτό που διαπιστώνει κανείς σήμερα είναι η ανάγκη να εκσυγχρονιστεί ένα νομικό πλαίσιο που αφορά τη λειτουργία των λεσχών. Σε αυτή την κατεύθυνση, τα μέλη κάθισαν στο τραπέζι σε μία πρώτη προσέγγιση όλων των θεμάτων. Δεν έχει υπάρξει οριστικό τέλος σε αυτό το διάλογο, θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες», επισήμανε ο κ. Γραμμένος.

Και πρόσθεσε: «Η λογική και η κατεύθυνση είναι να εκσυγχρονιστεί όλο αυτό το σύστημα για τις λέσχες των φιλάθλων, 2-3 νομοθετήματα διάσπαρτα. Έχει και άλλα ζητήματα, περισσότερο νομοτεχνικά. Το ζητούμενο είναι αυτό το νομικό πλαίσιο που θα νομοθετηθεί να μπορεί να είναι ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο. Σήμερα, μεγάλο μέρος του νομοθετήματος αυτού δεν έχει εφαρμοστεί».

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ