Άρης: Δεν μπορεί να γίνει ένσταση για αντικανονική συμμετοχή του Ντουρμισάι - Kamarini.com

Breaking

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020

Άρης: Δεν μπορεί να γίνει ένσταση για αντικανονική συμμετοχή του Ντουρμισάι

featured image

Ο Άρης περιμένει την απόφαση της επιτροπής δελτίων της ΕΠΟ για τον Φιορίν Ντουρμισάι και γνωρίζει ότι κανείς δεν μπορεί να καταθέσει ένσταση για αντικανονική συμμετοχή του παίκτη στους αγώνες με ΠΑΟΚ και Ξάνθη.

Τις τελευταίες ώρες αναπτύχθηκε φημολογία περί κινδύνου τιμωρίας της ΠΑΕ Άρης για τη συμμετοχή του Φιορίν Ντουρμισάι στους αγώνες με ΠΑΟΚ (Πρωτάθλημα) και Ξάνθη (Κύπελλο) λόγω της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών που επέβαλε στους «κίτρινους» η FIFA.


Ο κανονισμός είναι ξεκάθαρος, ενστάσεις για αντικανονική συμμετοχή ενός παίκτη μπορούν να υποβληθούν έως και 48 ώρες μετά από τον αγώνα χρησιμοποίησης του παίκτη και ως εκ τούτου καμία ομάδα δεν έχει το δικαίωμα να κινηθεί εναντίον των «κίτρινων» με σκοπό να κερδίσει το παιχνίδι στα χαρτιά.

Αυτό ισχύει για τον ΠΑΟΚ τον οποίον αντιμετώπισαν οι «κίτρινοι» στις 4 Ιανουαρίου 2019 αλλά και για την Ξάνθη την οποία αντιμετώπισαν την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2019.

Στη δε αναμέτρηση με τη Λάρισα, ο παίκτης ήταν εκτός αποστολής. Από εκεί και πέρα οι «κίτρινοι» περιμένουν την απόφαση της επιτροπής δελτίων της ΕΠΟ καθώς εξετάζεται το ενδεχόμενο ανάκλησης του δελτίου του αθλητή.

Πηγή: gazzetta.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ