Μπλάνκο: Θα γύριζα χωρίς λεφτά στην ΑΕΚ - Kamarini.com

Breaking

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020

Μπλάνκο: Θα γύριζα χωρίς λεφτά στην ΑΕΚ

featured image

Στην Ελλάδα επέστρεψε ο Ισμαέλ Μπλάνκο, καθώς ο «Ζορό» θα συνεχίσει την καριέρα του στο Αιγάλεω. Ο Αργεντινός φορ μίλησε στην ΕΡΑ  ΣΠΟΡ για το «Σίτι», αλλά και για τη μεγάλη του αγάπη, την ΑΕΚ.  «Πάντα είχα στο μυαλό μου την ΑΕΚ αλλά και την καρδιά μου, έβλεπα τα παιχνίδια και πάντα ήθελα να γυρίσω να παίξω ποδόσφαιρο. Θυμάμαι πολλά από την ΑΕΚ, είναι η πρώτη ομάδα που μου άνοιξε την πόρτα στην Ευρώπη και γνώρισα σπουδαίους ανθρώπους με μεγάλη καρδιά που με βοήθησαν παρά πολύ και θα τους έχω για πάντα στην καρδιά μου. Είναι ευλογία να σε θυμάται ο κόσμος και αυτό το κατάλαβα ξανά από την πρώτη στιγμή που είμαι εδώ και η αλήθεια είναι ότι στο μυαλό μου είχα πάντα την σκέψη να γυρίσω να παίξω στην ΑΕΚ», είπε αρχικά.


Και συνέχισε. «Έγιναν επαφές πολλές φορές αλλά πάντα κάτι στο τέλος χάλαγε και έτσι δεν γύρισα. Είμαι χαρούμενος που ήρθα τώρα να παίξω για το Αιγάλεω. Πάντα με ήθελαν στην ΑΕΚ και πάντα ήθελα και εγώ αλλά η ζωή δεν τα έφερε όπως θέλαμε. Θα γύριζα χωρίς λεφτά να παίξω για την ΑΕΚ. Δωρεάν για να βοηθήσω την ομάδα που αγάπησα όσο καμία άλλη από όλες ούσες έπαιξα με τον φανταστικό κόσμο της. Το λέω και το πιστεύω ότι θα γύριζα χωρίς να πάρω χρήματα. Θέλω να γυρίσω πίσω και να κλείσω την καριέρα μου στην Αγιά Σοφιά».

Μετά ανέφερε πως «αγαπάω την Ελλάδα είναι μέσα στην καρδιά μου η μικρή μου κόρη μιλάει ακόμη ελληνικά και είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Λίγο με το κρύο είχαμε πρόβλημα γιατί στην Αργεντινή είναι καλοκαίρι τώρα. Αγαπάω την πατρίδα σας και είμαι ευγνώμων που εδώ πέρασα υπέροχα χρόνια. Έχω πολύ όρεξη για μπάλα και θα κάνω τα πάντα να πάει η νέα μου ομάδα το Αιγάλεω ψηλά. Ξέρω ότι έχουμε 12 τελικούς και αυτό με κάνει πολύ δυνατό να τα δώσω όλα για την νέα μου ομάδα».

Πηγή: gazzetta.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ