Γεωργιάδης για ναυάγιο στους Παξούς: Δεν μπαίνω σε αντιπαράθεση για νεκρούς ανθρώπους - Kamarini.com

Breaking

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020

Γεωργιάδης για ναυάγιο στους Παξούς: Δεν μπαίνω σε αντιπαράθεση για νεκρούς ανθρώπους

featured image

Σε διευκρινήσεις σχετικά με τις δηλώσεις του περί «αλλοίωσης της χώρας», τη στιγμή που ενημερωνόταν για το ναυάγιο ανοιχτά των Παξών το πρωί του Σαββάτου, προέβη λίγες ώρες αργότερα ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Καταρχάς να πούμε συλλυπητήρια για όσους πνίγηκαν. Δυστυχώς αυτή η ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση, δημιουργεί συνθήκες πολύ άσχημες για τους ανθρώπους και πολλοί από αυτούς δυστυχώς χάνουν τη ζωή τους και αυτό ανθρώπινα είναι πάρα πολύ απαίσιο» ανέφερε ο υπουργός.


«Δεν θα ήθελα να μπω σε ένα ανταγωνισμό με το ΣΥΡΙΖΑ σε μια κουβέντα πάνω σε νεκρούς ανθρώπους» είπε μιλώντας ΕΡΤ1 και απαντώντας σε σχόλια στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για μια δήλωσή του για το μεταναστευτικό περί προσπάθειας «αλλοίωσης του πληθυσμού» όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Η άποψη της ΝΔ περί ελέγχου των συνόρων και η ιδεολογική διαφορά με τον ΣΥΡΙΖΑ που πιστεύει στα ανοικτά σύνορα είναι γνωστή και δεν είναι σημερινή . Το υπόλοιπα τα βλέπω σαν ακραίο λαϊκισμό », σημείωσε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ