Ρουκ Ζουκ: Ο χειρότερος παίκτης που πέρασε ποτέ από το παιχνίδι και έκανε τη Ζέτα να θέλει να παραιτηθεί - Kamarini.com

Breaking

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020

Ρουκ Ζουκ: Ο χειρότερος παίκτης που πέρασε ποτέ από το παιχνίδι και έκανε τη Ζέτα να θέλει να παραιτηθεί

featured image

Ο χειρότερος παίκτης του Ρουκ Ζουκ: Πρόκειται για τον χειρότερο παίκτη, που έχει περάσει από το διάσημο παιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης. Ο συγκεκριμένος παίκτης του Ρουκ Ζουκ απάντησε πραγματικά ό,τι του κατέβηκε στο κεφάλι. Δεν πρέπει να σκέφτηκε λεπτό την ερώτηση που του τέθηκε από την παρουσιάστρια της γνωστής εκπομπής.

Η Ζέτα Μακρυπούλια ανέφερε πως το τελευταίο θέμα της εκπομπής ήταν οι διάσημοι αστρολόγοι. Στις απαντήσεις συμπεριλαμβάνονταν τέσσερα ονόματα κορυφαίων αστρολόγων της Ελλάδας. Ανάμεσα σε αυτά ήταν η Λίτσα Πατέρα, η Άση Μπίλιου και η Βίκυ Παγιατάκη. Ωστόσο, το μυαλό του συγκεκριμένου παίκτη, ο οποίος ήταν άνδρας, ενδεχομένως να ταξίδευε.


Ο ίδιος ανήκε στην ομάδα της Νομικής της Θράκης, η οποία έλαβε μέρος στο Ρουκ Ζουκ. Ωστόσο, αν υπήρχε ο τίτλος «Ο χειρότερος παίκτης του Ρουκ Ζουκ», το βέβαιο είναι πως θα το έπαιρνε με την αξία του. Όχι, απλώς δεν βρήκε κανέναν διάσημο αστρολόγο. Ο συγκεκριμένος παίκτης δεν μπόρεσε να βρει καν το θέμα της ερώτησης.

Για όσους αναρωτιούνται για τις απαντήσεις του, αυτές ήταν πέρα για πέρα διασκεδαστικές. Συγκεκριμένα, ανέφερε κατά σειρά «καιρός, δελτίο, βροχή, χιόνι, χαλάζι». Το σίγουρο είναι πως η Ζέτα Μακρυπούλια και οι τηλεθεατές διασκέδασαν, με τις απαντήσεις του.

Ο χειρότερος παίκτης του Ρουκ Ζουκ: Βίντεο με τις απαντήσεις του σε ερώτηση για τους γνωστούς αστρολόγους

Πηγή: www.enimerotiko.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ