Αναδρομικά: «Απαιτούμε από την κυβέρνηση να δώσει ό,τι μας έχει παρακρατήσει παράνομα» - Kamarini.com

Breaking

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020

Αναδρομικά: «Απαιτούμε από την κυβέρνηση να δώσει ό,τι μας έχει παρακρατήσει παράνομα»

featured image

Με πορεία προς το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) και το υπουργείο Εργασίας ολοκλήρωσαν την κινητοποίησή τους οι συνεργαζόμενες συνταξιουχικές οργανώσεις, την ώρα που διενεργείται η δίκη που θα κρίνει το μέλλον των αναδρομικών.

Μιλώντας στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας του ΙΚΑ, Δήμος Κουμπούρης, δήλωσε: «Σήμερα, πραγματοποιήθηκε μία ακόμα συγκέντρωση. Απαιτούμε και διεκδικούμε από την κυβέρνηση να δώσει ό,τι μας έχει παρακρατήσει παράνομα. Διεκδικούμε, επίσης, όλα τα αιτήματά μας, τα δουλέψαμε σε όλη μας τη ζωή. Η κυβέρνηση πρέπει, χωρίς δίκες και δικαστήρια, να αποδώσει τώρα στους συνταξιούχους ό,τι τους έχει παρακρατηθεί παράνομα».


Ο κ. Κουμπούρης ξεκαθάρισε ότι ο αγώνας συνεχίζεται και θα συνεχιστεί, καθώς έρχεται καινούργιο ασφαλιστικό. «Ό,τι αντιασφαλιστικό έχει ψηφιστεί έως σήμερα, ισχύει και φέρνουν και νέα μέτρα», σημείωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας του ΙΚΑ.

Παράλληλα, το Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων έχει απευθύνει κάλεσμα στους συνταξιούχους να συμμετέχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κτίριο του ΣτΕ.

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ