Γεροβασίλη: Την ώρα που Έλληνες σώζουν ανθρώπους που πνίγονται, ο Γεωργιάδης ανακαλύπτει αλλοίωση της χώρας - Kamarini.com

Breaking

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020

Γεροβασίλη: Την ώρα που Έλληνες σώζουν ανθρώπους που πνίγονται, ο Γεωργιάδης ανακαλύπτει αλλοίωση της χώρας

featured image

Την ενόχλησή της για την στάση που κράτησε ο Άδωνις Γεωργιάδης απέναντι στην είδηση με το σκάφος που μετέφερε μετανάστες και βυθίστηκε στους Παξούς εξέφρασε η Όλγα Γεροβασίλη.

«Την ώρα που Έλληνες σώζουν ανθρώπους που πνίγονται μεσοπέλαγα, ο κύριος Γεωργιάδης ανακαλύπτει αλλοίωση της χώρας. Συμφωνεί μαζί του η Νέα Δημοκρατία και ο κύριος Μητσοτάκης; Μπήκαν και επίσημα στη γραμμή Σαλβίνι – Όρμπαν;», έγραψε η κ. Γεροβασίλη στο Twitter, ενώ την ίδια άποψη εξέφρασε και κατά τη διάρκεια της κοινής της παρουσίας με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.


Υπενθυμίζεται ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε τα εξής: «Φανταστείτε πόσο καλά προετοιμασμένοι είναι που γνώριζαν ότι λειτουργεί το 112 και πήραν και τηλέφωνο. Έχουμε πέσει θύμα ομαδικής προσπάθειας αλλοίωσης της χώρας».

Την ώρα που Έλληνες σώζουν ανθρώπους που πνίγονται μεσοπέλαγα, ο κύριος Γεωργιάδης ανακαλύπτει αλλοίωση της χώρας. Συμφωνεί μαζί του η Νέα Δημοκρατία και ο κύριος Μητσοτάκης; Μπήκαν και επίσημα στη γραμμή Σαλβίνι – Όρμπαν; @prwinoitypoi @ANT1TV pic.twitter.com/zoWRl3OiCI

— Όλγα Γεροβασίλη (@olgagerovasili) January 11, 2020

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ