ΑΕΚ: Δεν πάει πουθενά πρωτοκλασάτος παίκτης της που «έπαιξε» για αποχώρηση - Kamarini.com

Breaking

Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020

ΑΕΚ: Δεν πάει πουθενά πρωτοκλασάτος παίκτης της που «έπαιξε» για αποχώρηση

featured image

Μπορεί το προηγούμενο διάστημα να υπήρξε έντονη φημολογία για το μέλλον του, το οποίο -βάσει αυτών- θα τον έβρισκε μακριά από την ΑΕΚ, ωστόσο φαίνεται πως όλη αυτή η ιστορία που δημιουργήθηκε είτε στην πραγματικότητα δεν είχε βάση, είτε πλέον έχει πάρει εντελώς διαφορετική τροπή. Ο λόγος για τον Κέντρικ Ρέι.

Ο 25χρονος άσος επέλεξε να φορέσει τη φανέλα της Ένωσης το προηγούμενο καλοκαίρι, όντας μια σημαντική μεταγραφή για την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου. Στη συνέχεια, ωστόσο, ο «δικέφαλος» απέκτησε και τον Κιθ Λάνγκφορντ, με αποτέλεσμα να υπάρξει… συνωστισμός στη θέση «2», ενώ οι δοκιμές του στον «άσο» δεν πέτυχαν. Παρόλα αυτά, ο Αμερικανός δίνει αρκετά ποιοτικά λεπτά, ξετυλίγει στο παρκέ μέρος του ταλέντου του και είναι ένας παίκτης που μπορεί επάνω του να επενδύσει ο σύλλογος.


Παρόλα αυτά, τόσο το τεχνικό τιμ όσο και ο ίδιος θέλουν να συνεχιστεί κανονικά η συνεργασία, με αποτέλεσμα για το επόμενο διάστημα οι «κιτρινόμαυροι» να πορεύονται με επτά ξένους παίκτες, από τη στιγμή που έχει αποκτηθεί και ο Τζεράι Γκραντ, που σημαίνει ότι ένας από αυτούς θα «κόβεται» από τα ελληνικά παιχνίδια.

Όλα τα παραπάνω ενισχύονται από το γεγονός ότι η ΑΕΚ απέρριψε πρόταση της Βενέτσια, η οποία φέρεται να πήγε στα γραφεία της ΚΑΕ, με την ιταλική ομάδα να χτυπά επίσημα την πόρτα για τον Ρέι. Ωστόσο, η απάντηση που εισέπραξε, ήταν πως «ο παίκτης δεν παραχωρείται». Την είδηση αποκάλυψε η ιστοσελίδα sportando, η οποία κάνει λόγο για έντονο ενδιαφέρον, που δεν έφερε… γάμο.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ