Ο άγνωστος έρωτας του Γιώργου Κωνσταντίνου με σταρ του ελληνικού κινηματογράφου - Kamarini.com

Breaking

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020

Ο άγνωστος έρωτας του Γιώργου Κωνσταντίνου με σταρ του ελληνικού κινηματογράφου

featured image

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου είναι από τους ηθοποιού που όλα τα χρόνια της πορείας του στον κινηματογράφο, την τηλεόραση και το θέατρο θέλει να απασχολεί με τη δουλειά του και όχι με την προσωπική του ζωή. Μία αρχή που την είχε από το ξεκίνημα της καριέρας του.

Και ίσως για το λόγο αυτό, δεν είναι γνωστό στο ευρύ κοινό πως στα νιάτα του υπήρξε ζευγάρι με την Έλενα Ναθαναήλ. Οι δυο τους γνωρίστηκαν για πρώτη φορά στο θέατρο, σε παράσταση που πρωταγωνιστούσε ο Κωνσταντίνου κι εκείνη είχε πάει να βρει τον Φώτη Μεταξόπουλο για επαγγελματικό ραντεβού.


Ο ηθοποιός μόλις αντίκρισε την όμορφη και νεαρή Έλενα Ναθαναήλ γοητεύτηκε. Κι εκείνη, όμως, δεν έμεινε ασυγκίνητη. Και σύντομα έγιναν ζευγάρι. Μάλιστα, η αξέχαστη ηθοποιός είχε μιλήσει για τη σχέση της με τον Γιώργο Κωνσταντίνου σε μία σπάνια συνέντευξή της, στην οποία τότε παραδεχόταν πως ήταν η πρώτη της αγάπη.

Οι δυο τους έχουν συμπρωταγωνιστήσει και στην ταινία, «Ξύπνα Βασίλη», όπου η Έλενα Ναθαναήλ υποδύεται την αδελφή του. Μάλιστα, τότε ήταν ζευγάρι στη ζωή.

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ