Μάρω Κοντού: Δεν μπορούσα να κάνω παιδί - Kamarini.com

Breaking

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020

Μάρω Κοντού: Δεν μπορούσα να κάνω παιδί

featured image

Για τον γάμο της με τον Αριστείδη Καρύδη Φουκς, το παιδί που δεν απέκτησε ποτέ και την απογοήτευσή της από την πολιτική μίλησε στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» και το Νίκο Χατζηνικολάου η Μάρω Κοντού.

Η μεγάλη κυρία του θεάτρου είπε ότι μεγάλωσε χωρίς μπαμπά και εξήγησε γιατί γοητεύτηκε από τον σύζυγό της. «Επειδή τα όμοια έλκονται, ο άντρας μου είχε χάσει τη μητέρα του κι εκείνος πολύ μωρό. Εγώ ζητούσα έναν πατέρα κι εκείνος μια μητέρα» είπε για τον Αριστείδη Καρύδη Φουκς, με τον οποίο χώρισαν μετά από 7 χρόνια σχέσης και 2 χρόνια γάμου.

«Δεν μπορούσα να κάνω παιδί»

Η Μάρω Κοντού έμαθε από πολύ νέα ότι δεν θα μπορούσε να κάνει παιδί.

Στα 30 της αποτάνθηκε σε γιατρό στην Ελβετία ο οποίος της είπε χαρακτηριστικά ότι δεν θα πάθει ποτέ καρκίνο και θα δείχνει πάντα νεότερη από τις συνομήλικές της.

«Δεν μπορούσα, όχι δεν έκανα, δεν μπορούσα. Από πολύ νέα το γνώριζα. Βέβαια, περνώντας τα χρόνια, γύρω στα 35 μου, το έψαξα στο εξωτερικό. Πήγα και βρήκα αυτόν που βοήθησε τη Λόρεν να κάνει παιδί, στην Ελβετία. Μου είπε: «Δεν θα κάνετε ποτέ παιδί, εν αντιθέσει δεν θα πάθετε ποτέ καρκίνο εδώ και κάτι ακόμα, θα είστε πάντα νεότερη από τις συμμαθήτριές σας κατά δέκα χρόνια». Περνούν τα χρόνια και βλέπω ότι και τα δύο είναι καλά έως τώρα. Μου είπε και μια πολύ σημαντική φράση: «Εάν θέλετε, όμως, μπορείτε να υιοθετήσετε και να σας βοηθήσω»» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Το είχα «φορέσει» τόσο πολύ ότι δεν θα κάνω που απαγόρευσα στον εαυτό μου να το θέλει».


Η ηθοποιός δήλωσε απογοητευμένη με την πολιτική και το πέρασμά της από αυτή που της άφησε πικρή γεύση. «Η πλειοψηφία των πολιτικών φροντίζουν τον εαυτό τους. Αλλά δεν θέλω να μιλήσω για πολιτική, είμαι πικραμένη».

Η σπόντα της για τον Αλέξη Τσίπρα και πώς θέλει να πεθάνει

Κακή σχέση με τα χρήματα έχει η Μάρω Κοντού, που δήλωσε σπάταλη.

Δήλωσε όμως ευγνώμων που έχει το σπίτι της, ενώ πέταξε και τη σπόντα της για την «τεράστια» σύνταξη που παίρνει, η οποία από 800 ευρώ έγινε 770 ευρώ διότι «τα 30 τα πήρε ο Τσίπρας, μας τα έκοψε αμέσως».

Η μεγάλη κυρία του θεάτρου μίλησε και για το πώς θα ήθελε να πεθάνει.

«Ονειρεύομαι να πεθάνω στον ύπνο μου και δίνω εντολή. Και από ανακοπή γίνεται;» είπε χαρακτηριστικά. Δήλωσε δε τυχερή που είναι 80 plus και περπατά, σκέφτεται, οδηγεί και παίζει στο θέατρο ενώ για το πότε θα αποσυρθεί από το θέατρο είπε: ««Εννοώ ότι δεν σκοπεύω όσο με παίρνουν τα χρόνια να είμαι στη σκηνή. Άντε ένα, δύο χρόνια το πολύ».

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ