Μέγκαν-Χάρι: Ιστορική βασιλική σύνοδος μετά το σεισμό που προκάλεσαν - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020

Μέγκαν-Χάρι: Ιστορική βασιλική σύνοδος μετά το σεισμό που προκάλεσαν

featured image

Κρίσιμη η σημερινή μέρα για το Παλάτι στη Βρετανία καθώς θα διεξαχθεί μια ιστορική σύνοδος, μετά τον σεισμό που προκάλεσε η ανακοίνωση του Χάρι και της Μέγκαν ότι παραιτούνται από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Η Ελισάβετ αναμένεται να συναντηθεί στο Σάντριγχαμ με τον Ουίλιαμ, τον Χάρι και τον Κάρολο, ενώ η Μέγκαν Μαρκλ, που βρίσκεται στον Καναδα, θα συμμετάσχει, αν κριθεί απαραίτητο, τηλεφωνικά.

Ο πρίγκηπας Κάρολος επέστρεψε από το Ομάν για τις συνομιλίες μετά από την συμμετοχή του στην κηδεία του σουλτάνου Qaboos bin Said Al Said.

Η βασίλισσα, που είναι πληγωμένη μετά την απόφαση του εγγονού της να κάνει μια τόσο σημαντική ανακοίνωση για το μέλλον του χωρίς να την έχει ενημερώσει, έχει ξεκαθαρίσει στον στενό της κύκλο ότι θέλει το πρόβλημα να λυθεί άμεσα, προκειμένου να αποφευχθεί περαιτέρω ζημιά στη μοναρχία, αναφέρει η Daily Mail.

Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί διαβουλεύσεις μεταξύ των κυβερνήσεων του Ηνωμένου Βασιλείου και του Καναδά για τον ορισμό της νέας σχέσης του ζευγαριού με τη βασιλική οικογένεια. Τα προβλήματα είναι πολλά όπως τα θέματα της βίζας, των φόρων και της μόνιμης κατοικίας του ζευγαριού.


Το πιο περίπλοκο ζήτημα θα είναι η οικονομική θέση του ζευγαριού, που είπαν ότι σκοπεύουν να αποχωρήσουν ως ανώτεροι βασιλείς και να εργαστούν για να γίνουν οικονομικά ανεξάρτητοι.

Το ζευγάρι, παρόλο που έχει ήδη πάει στον Καναδά, βλέπει σαν μόνιμη κατοικία και μέρος για να εργαστεί το Λος Άντζελες, μόνο βέβαια, όπως λέει το περιβάλλον τους, όταν ο Ντόναλντ Τραμπ πάψει να είναι πρόεδρος των ΗΠΑ.

Ο στενός φίλος του Χάρι και εκφωνητής Tom Bradby προειδοποίησε ότι αν το ζευγάρι δεν μείνει ικανοποιημένο από τη σημερινή συνάντηση μπορεί να δώσει συνέντευξη όπου θα πει τα πάντα, ίσως και πράγματα που δεν θα αρέσουν καθόλου στην Ελισάβετ! «Έχω κάποια ιδέα για το τι θα μπορούσε να προβληθεί σε μια συνέντευξη και Δεν νομίζω ότι θα ήταν όμορφο» είπε στους Sunday Times.

Ο Bradby υποστηρίζει ότι η βασιλική οικογένεια θα πρέπει να δώσει στο ζευγάρι την ελευθερία και τον ρόλο που θέλουν στο Παλάτι. Πηγές από το Παλάτι λένε όμως ότι αν συμβεί κάτι τέτοιο η αλλαγή θα είναι πολύ μεγάλη και ενδέχεται να προκαλέσει «πολύπλοκες συζητήσεις» για τη μοναρχία.

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ