Άρης: Ψάχνει νομική οδό για να μην ισχύσει η απαγόρευση μεταγραφών - Kamarini.com

Breaking

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020

Άρης: Ψάχνει νομική οδό για να μην ισχύσει η απαγόρευση μεταγραφών

featured image

Η ΠΑΕ Άρης παραμένει στο στάδιο επαφών με νομικούς για τη διαχείριση της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών που επέβαλε η FIFA, είναι βέβαιο όμως ότι θα ζητήσει την αναψηλάφηση της υπόθεσης με σκοπό την προσφυγή στο CAS.

Μέχρι στιγμής παραμένει αδιευκρίνιστο το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί η ΠΑΕ Άρης για να αποδείξει ότι πρόκειται για μια νέα αθλητική ανώνυμη εταιρία η οποία δεν σχετίζεται με τις οφειλές που επιδίκασε η FIFA, λόγω των οποίων επιβλήθηκε και η ποινή απαγόρευσης μεταγραφών. Στις επαφές που προηγήθηκαν μεταξύ της παγκόσμιας ομοσπονδίας και της ΕΠΟ, η πρώτη έδειξε αμετακίνητη τονίζοντας ότι για την ίδια πρόκειται για την ίδια εταιρία από τη στιγμή που χρησιμοποιεί τα ίδια χρώματα και το ίδιο γήπεδο. Κοινώς, δεν δέχεται ότι πρόκειται για νέο «νομικό πρόσωπο».


Πλέον, έχει αξία να σημειωθούν οι επόμενες κινήσεις των «κίτρινων», που αυτήν τη στιγμή δεν μπορούν να προσβάλλουν την απόφαση μέσω του CAS, διότι έχει παρέλθει η σχετική προθεσμία των 21 ημερών. Αυτό σημαίνει ότι ο σύλλογος θα επιδιώξει να πετύχει την αναψηλάφηση της υπόθεσης, προσκομίζοντας νέα έγγραφα τα οποία θα αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς της και με απώτερο σκοπό να αποκτήσει το νομικό δικαίωμα για την κατάθεση προσφυγής. Προς αυτήν την κατεύθυνση, οι επιτελείς του συλλόγου βρίσκονται σε επαφές με ομάδα δικηγόρων, οι οποίοι έχουν τη γνώση του αθλητικού δικαίου και ετοιμάζουν τις νομικές ενέργειές τους.

Σε ότι αφορά δε το δελτίο του Φιορίν Ντουρμισάι, εφόσον η επιτροπή δελτίων της ΕΠΟ προχωρήσει στην ανάκληση του δελτίου του, η ΠΑΕ Άρης θα προχωρήσει στην κατάθεση προσφυγής στο Διαιτητικό Δικαστήριο με σκοπό να κερδίσει χρόνο και με την ελπίδα ότι μέχρι τότε θα έχει ξεκαθαρίσει το ζήτημα με τη FIFA.

Πηγή: gazzetta.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ