Βαγγέλης Αλεξανδρής: Ο «Κυριάκος» από τις Άγριες Μέλισσες αποκαλύπτει το απίθανο περιστατικό που του συνέβη σε πολυκατάστημα - Kamarini.com

Breaking

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020

Βαγγέλης Αλεξανδρής: Ο «Κυριάκος» από τις Άγριες Μέλισσες αποκαλύπτει το απίθανο περιστατικό που του συνέβη σε πολυκατάστημα

featured image

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2night Show» ήταν το βράδυ της Τετάρτης, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής. Τον γνωστό ηθοποιό γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή του στις «Άγριες Μέλισσες», όπου υποδύεται τον άστατο Κυριάκο, σύζυγο της Ουρανίας.

Και μπορεί ο συγκεκριμένος τηλεοπτικός χαρακτήρας να κέρδισε την αγάπη μίας μερίδας του κοινού, όμως, υπάρχουν και τηλεθεατές που έχουν τόσο ταυτιστεί με τη σειρά, ώστε στο πρόσωπο του Αλεξανδρή βλέπουν τον άστατο και γυναικά, Κυριάκο. Μάλιστα, ο ηθοποιός αποκάλυψε στον Αρναούτογλου ένα απίθανο περιστατικό που του συνέβη σε γνωστό πολυκατάστημα, όπου ήταν με τη γυναίκα του.

«Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς είχαμε πάει με τη γυναίκα μου σε ένα πολυκατάστημα να ψωνίσουμε κάτι. Διαλέξαμε αυτό που θέλαμε και πήγαμε μπροστά στον άνθρωπο που ήταν υπεύθυνος, του λέμε ότι θέλουμε αυτό και λέει “ωραία, το όνομά σας;” του λέω Βαγγέλης Αλεξανδρής και ακούω από μέσα “ή Κυριάκος Βαμβακάς”», είπε αρχικά.


Και συνέχισε την περιγραφή: «Και έρχονται δύο κυρίες μεγάλης ηλικίας, αγκαζέ, και πολύ σοβαρές. Γελάω εγώ, λέω γεια σας, καλή χρονιά. Και μου λένε “να ξέρεις ότι αυτό που κάνεις στην Ουρανία δεν συμφωνούμε καθόλου”. Γελάω εγώ και λέω “ναι, αλλά στην πραγματική μου ζωή με τη γυναίκα μου, το παιδάκι μας”. Κοιτάνε τη γυναίκα μου και της κάνουν… Ότι δηλαδή αυτό το κάνω και στην πραγματική μου ζωή.

Δεν υπήρχε αυτό το πράγμα. Η γυναίκα μου τρελάθηκε. Δεν υπάρχει, δεν περίμενα ότι θα το ζήσω αυτό. Όλοι έρχονται να σου πουν το αστειάκι τους, θα γελάσουμε και θα τελειώσει εκεί η ιστορία. Αυτές ήταν σοβαρές».

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ