ΠΑΟΚ: Τακτική μπαχαλοποίησης από τον Ολυμπιακό - Kamarini.com

Breaking

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2020

ΠΑΟΚ: Τακτική μπαχαλοποίησης από τον Ολυμπιακό

featured image

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή της, μετά τη νέα επίθεση στο σπίτι του διαιτητή Ευαγγέλου, εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση προς την πλευρά του Ολυμπιακού.

Η ανακοίνωση του «δικεφάλου» αναφέρει τα εξής: «Η προσπάθεια του ΟΣΦΠ να απαξιώσει ένα πρωτάθλημα που δεν κερδίζει πλέον από τη σέντρα του, χαρακτηρίζοντάς το στημένο, και η ασυλία που απολαμβάνει στην προσπάθειά του αυτή, είναι οι βασικοί λόγοι που οπλίζονται τα χέρια αυτών που διαπράττουν τις εγκληματικές ενέργειες.


Είναι αυτονόητο ότι καταδικάζουμε τις επιθέσεις εναντίον του διαιτητή κ. Ευαγγέλου– που όλως τυχαίως δεν καταδικάζει ο ΟΣΦΠ– που έρχεται ως συνέχεια των περσινών επιθέσεων στους κ. κ. Τζήλο και Τσαμούρη.

Ήρθε η ώρα να μιλήσει η δικαιοσύνη και επιτέλους να βρεθούν φυσικοί και ΗΘΙΚΟΙ αυτουργοί αυτών των επιθέσεων οι οποίες συνεχίζονται αδιάκοπα.Η απάντηση στην τοξικότητα δόθηκε και αυτή είναι η συνέχιση του πρωταθλήματος, κάτι φυσικά που εκφράστηκε μεταξύ άλλων και στο τελευταίο ΔΣ της Super League από το σύνολο των ομάδων που ήταν παρούσες.

Ο ΟΣΦΠ προτίμησε την αποχή όντας απομονωμένος στην τακτική μπαχαλοποίησης που επιχειρεί και η οποία έχει ήδη καταδικαστεί από την πλατιά μάζα των Ελλήνων φιλάθλων».

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ