Νόνη Δούνια: Η εξομολόγηση για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε - Kamarini.com

Breaking

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020

Νόνη Δούνια: Η εξομολόγηση για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

featured image

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2night Show» ήταν το βράδυ της Πέμπτης η Νόνη Δούνια, η οποία προχώρησε σε μια συγκινητική εξομολόγηση σχετικά με το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και το δύσκολο χειρουργείο που έκανε πριν λόγο καιρό.

«Το πρόβλημα ήταν τόσο σοβαρό όσο είναι ένα χειρουργείο καρδιάς. Επειδή είμαι γυναίκα, μαμά και έχω πίστη το εξέλαβα σαν κάτι που πρέπει να γίνει και είναι ρουτίνα», ανέφερε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Δεν ήταν κάτι που έγινε ξαφνικά, ήταν κάτι προγραμματισμένο και το ήξερα. Είναι ένα πρόβλημα που είχα και παρακολουθούσα από μικρή, είχα τον καρδιολόγο μου που με παρακολουθεί και μου είχε πει ότι κάποια στιγμή στη ζωή θα χειρουργηθώ».


Για να συμπληρώσει η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας: «Υπάρχει μια πάθηση που λέγεται πρόπτωση της μιτροειδούς βαλβίδας. Την έχουν αρκετές γυναίκες, όμως, η δική μου ήταν εκφυλιστική η νόσος που είχα οπότε σιγά σιγά έλεγε πως ο μεντεσές χαλάει και θέλει φτιάξιμο».

Μάλιστα, η Νόνη Δούνια συγκινημένη αποκάλυψε πως το ενδιαφέρον του κόσμου για εκείνη ήταν μεγάλο. «Είναι πάρα πολύ συγκινητικά τα μηνύματα του κόσμου. Το ενδιαφέρον και η αγάπη που έδειξε ο κόσμος, τα μηνύματα που έλαβα ήταν συγκινητικά και μένω σε αυτό», είπε.

Όπως αποκάλυψε, το χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη διήρκεσε περίπου 8 ώρες! «Τα παιδιά μου δεν κατάλαβαν τίποτα. Νόμιζαν ότι πάω στον οδοντίατρο. Τους είπα πως κάνω ένα χειρουργείο καρδιάς αλλά ότι δεν είναι κάτι σοβαρό. Θα πάω, θα το κάνω και θα γυρίσω σπίτι», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ