Μοντέλο έστελνε γυμνές φωτογραφίες και μάζεψε χρήματα για τις φωτιές στην Αυστραλία - Kamarini.com

Breaking

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020

Μοντέλο έστελνε γυμνές φωτογραφίες και μάζεψε χρήματα για τις φωτιές στην Αυστραλία

featured image

Το ποσό των 700.000 δολαρίων κατάφερε να συγκεντρώσει μόλις σε τέσσερις ημέρες ένα μοντέλο στο Instagram για τα θύματα των πυρκαγιών στην Αυστραλία.

Πώς; Απλά, στέλνοντας γυμνές φωτογραφίες στους θαυμαστές της επί πληρωμή. Η κάθε φωτογραφία κόστιζε 10 ευρώ.

Η Κέιλεν Γουόρντ δουλεύει σαν μοντέλο που κάνει κυρίως γυμνές φωτογραφίες από τον Αύγουστο του 2019 και εξήγησε ότι έκανε διακοπές στην Καραϊβική, όταν διάβασε για την καταστροφή στην Αυστραλία κι έπεσε σε κατάθλιψη.

«Αρχικά, δώρισα 1.000 δολάρια» δήλωσε στον Guardian. «Είχα έναν καλό αριθμό followers εκείνη τη στιγμή, περίπου 30.000 και σκέφτηκα ότι πολλοί από εκείνους θα έκαναν δωρεές για τις φωτιές».


Στις 3 Ιανουαρίου, η Γουάρντ ανάρτησε μια γυμνή φωτογραφία της αρχικά στο Twitter, στην οποία είχε καλύψει τα επίμαχα σημεία με emoji πεταλούδων, δίπλα σε μία λίστα με οργανώσεις που θα μπορούσαν να χρηματοδοτήσουν οι followers της.  Το απόγευμα η Γουάρντ κατάφερε να συγκεντρώσει 7.000 δολάρια.

«Είχα έναν μεγάλο αριθμό από Followers, περίπου 30.000, και σκέφτηκα ότι πολλοί από αυτούς θα μπορούσαν να καταθέσουν χρήματα, κάνοντας κάποια δωρεά για την αντιμετώπιση των φωτιών».

Η ίδια αυτοαποκαλείται πλέον η «Γυμνή Φιλάνθρωπος».

Στο Instagram είχε περίπου 60.000 followers αλλά η πλατφόρμα έκλεισε τον λογαριασμό της όταν έγινε αντιληπτή η διακίνηση γυμνών φωτογραφιών.

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ