Ο Κλέων Γρηγοριάδης στηρίζει Γεωργούλη: Δεν το κάνει για τα χρήματα αλλά για να μην ξεχαστεί - Kamarini.com

Breaking

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

Ο Κλέων Γρηγοριάδης στηρίζει Γεωργούλη: Δεν το κάνει για τα χρήματα αλλά για να μην ξεχαστεί

featured image

Ο Κλέων Γρηγοριάδης σχολίασε την απόφαση του Αλέξη Γεωργούλη να βρεθεί εκ νέου στην κριτική επιτροπή του «Your Face Sounds Familiar».

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, αυτή τη σεζόν, ο ηθοποιός και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι και πάλι ένας εκ των τεσσάρων κριτών στο σόου μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1 «Your Face Sounds Familiar».

«Ο κύριος Γεωργούλης, όπως εγώ και οποιοσδήποτε βουλευτής των 300 ή των υπολοίπων που είναι στο ευρωκοινοβούλιο, δικαιούται να κάνει μια εργασία. Είναι φως φανάρι και μόνο αφελής θα πίστευε ότι το κάνει για τα χρήματα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός και βουλευτής του Μέρα 25 Κλέων Γρηγοριάδης.


«Είναι αστείος ο συσχετισμός δεδομένου ότι είναι προφανές πως κάποιος το κάνει κυρίως από καλλιτεχνικό άγχος. Να μη μείνει άπραγος καλλιτεχνικά και να μην αποκοπεί από τα πράγματα. Υπάρχει το άγχος να μην ξεχαστεί από το κοινό» πρόσθεσε ο Κλέων Γρηγοριάδης.

Σχετικά με την αμοιβή ενός ευρωβουλευτή και την αντίστοιχη ενός κριτή σε τάλεντ σόου, ο Κλέων Γρηγοριάδης σχολίασε με χαμόγελο πως «η αμοιβή ενός ευρωβουλευτή είναι πολύ μεγάλη για να ασχολείται με τα ψίχουλα που θα εισπράξει από το Your Face Sounds Familiar».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ