Ποιος Έλληνας πολιτικός πήγε για γιορτές στην Αιθιοπία - Kamarini.com

Breaking

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020

Ποιος Έλληνας πολιτικός πήγε για γιορτές στην Αιθιοπία

featured image

Τις προηγούμενες ημέρες των εορτών κάποιοι πολιτικοί βρέθηκαν εκτός Ελλάδος (όπως για παράδειγμα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, που μετέβη στο Παρίσι), άλλοι σε δημοφιλείς προορισμούς εντός Ελλάδος (όπως η πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ. Φώφη Γεννηματά που μετέβη στο Ναύπλιο όπου διαθέτει σπίτι η αδελφή της), άλλοι στις εκλογικές τους περιφέρειες και ένας εξ αυτών επέλεξε το Κέρας της Αφρικής και ειδικότερα την Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Αιθιοπίας.

Όπως μαθαίνουμε, ο ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, επέλεξε να περάσει τις ημέρες των Χριστουγέννων στην Αντίς Αμπέμπα, στην πρωτεύουσα δηλαδή της Αιθιοπίας, μετά από πρόσκληση που δέχθηκε από τον σεβασμιότατο μητροπολίτη Αξώμης κ. Δανιήλ. Μεταξύ άλλων, επισκέφθηκε το ελληνικό σχολείο που έχει ιδρυθεί το μακρινό 1917 καθώς επίσης και τον αθλητικό όμιλο των ομογενών μας που φέρει το όνομα «Ολυμπιακός».


Εννοείται επίσης πως οι συμπατριώτες μας που ζουν στην αφρικανική χώρα με τον νέο νόμο του υπουργείου Εσωτερικών θα έχουν το δικαίωμα να ψηφίζουν από τον τόπο διαμονής τους στις εθνικές εκλογές αλλά και τις ευρωεκλογές.

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ