Βουλή: Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των δύο εκπαιδευτικών που πέθαναν σε τροχαίο - Kamarini.com

Breaking

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020

Βουλή: Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των δύο εκπαιδευτικών που πέθαναν σε τροχαίο

featured image

Ενός λεπτού σιγής κράτησε η Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, στη μνήμη των δύο εκπαιδευτικών, Δημήτρη Βασιλακόπουλου και Νίκου Ρόδη που έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα επιστρέφοντας στα σπίτια τους από γενικό Λύκειο Λεχενών όπου δίδασκαν.

Τόσο η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως όσο και ο πρόεδρος της Επιτροπής αλλά και τα μέλη της εξέφρασαν τα θερμά συλλυπητήριά τους προς τις οικογένειες των δύο άτυχων εκπαιδευτικών. Η κ. Κεραμέως ανέφερε ότι ήδη η πολιτική ηγεσία του υπουργείου έχει επικοινωνήσει με τους οικείους τους για να εκφράσει τη συμπαράσταση της πολιτείας σε αυτό το τραγικό γεγονός.


Ο πρώην υπουργός Παιδείας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης που πήρε τη πρωτοβουλία για την τήρηση ενός λεπτού σιγής επεσήμανε ότι το τραγικό συμβάν αφορά πολλούς εκπαιδευτικούς που διανύουν χιλιόμετρα για να καλύψουν τα κενά στα σχολεία και σε αυτό έχει ευθύνες η Πολιτεία.

Υπενθυμίζεται ότι σε ένδειξη πένθους με απόφαση του Δημάρχου στον Δήμο Ανδραβίδας και Κυλλήνης σήμερα 14 Ιανουαρίου, τα σχολεία παρέμειναν κλειστά.

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ