Χαμός στο Πρωινό με το νέο σύντροφο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου - Kamarini.com

Breaking

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020

Χαμός στο Πρωινό με το νέο σύντροφο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

featured image

Του Αϊ Γιαννιού ήταν χθες και στο Πρωινό έστελναν ευχές σε όσους είχαν την ονομαστική τους. Και κάπου εκεί, η Νάνσυ Παραδεισανού προχώρησε σε μία αποκάλυψη που είχε να κάνει με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Σύμφωνα, με τη συνεργάτιδα της εκπομπής, η παρουσιάστρια είναι και πάλι ερωτευμένη και ο άνδρας που της έχει κλέψει την καρδιά, ονομάζεται Γιάννης.

Ωστόσο, αν και δέχθηκε πιέσεις από τους υπόλοιπους – και κυρίως από τη Φαίη Σκορδά – να αποκαλύψει το επίθετό του, εκείνη «βράχος» δεν έδωσε περισσότερα στοιχεία για την ταυτότητά του. «Ξέρουμε και το επώνυμο, αλλά δεν θα το πούμε στον αέρα γιατί δεν είναι του χώρου ο άνθρωπος», τόνισε.


Ωστόσο, η Παραδεισανού προχώρησε σε άλλες αποκαλύψεις. Όπως ανέφερε, ο φερόμενος νέος σύντροφος της Σπυροπούλου, έχει σπίτι στην Αράχωβα και εκεί πέρασαν όλες τις γιορτές των Χριστουγέννων. Στο σημείο αυτό επικράτησε ένας χαμός, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να ακούγεται να λέει πως «έπεσε» από τα σύννεφα που είναι επιχειρηματίας και όχι μεροκαματιάρης.

Όμως και η Φαίη Σκορδά προχώρησε σε μία άλλη αποκάλυψη, απίθανη αυτή τη φορά. Όπως είπε στον «αέρα» της εκπομπής, στο γκρουπ συνομιλίας που έχει με τους συνεργάτες της, στη φωτογραφία είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Και υπεύθυνος γι’ αυτό είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ