«Ο Σαββίδης έχει επαφές για αγορά ομάδας στη Βραζιλία» - Kamarini.com

Breaking

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020

«Ο Σαββίδης έχει επαφές για αγορά ομάδας στη Βραζιλία»

featured image

Για πρόθεση του Ιβάν Σαββίδη να ασχοληθεί και με το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο κάνει λόγο δημοσίευμα Μέσου από τη χώρα της Νότιας Αμερικής. Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της Gazeta Esportiva, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει πεισθεί από τον γιο του, Γιώργο, να ασχοληθεί με το άθλημα σε μια χώρα που ζει και αναπνέει γι» αυτό, πιθανότατα με τη λογική ότι εκεί υπάρχουν πάρα πολλοί ταλαντούχοι παίκτες.

Μάλιστα, αναφέρονται και ονόματα συλλόγων, όπως είναι της Παρανά και της Φορταλέζα. Μάλιστα, σημειώνεται ότι το πρότζεκτ περιλαμβάνει ένα μοντέλο παρόμοιο με του «δικεφάλου», δηλαδή με αποπληρωμή των χρεών του συλλόγου, ωστόσο ακόμη είναι σε… εμβρυακή μορφή.

«Ο Ιβάν Σαββίδης είναι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο και είναι διατεθειμένος να επενδύσει στο ποδόσφαιρο της Βραζιλίας. Η Gazeta Esportiva μαθαίνει ότι τα σχέδιά του περιλαμβάνουν αναζήτηση ομάδας, η οποία θα είναι ανοικτή στο ενδεχόμενο συνεργασίας ή ακόμα και εξαγοράς των μετοχών της.


Στην πραγματικότητα, η πρόθεση είναι του Γιώργου Σαββίδη, γιου και συνεργάτη του, ο οποίος είναι παθιασμένος με το ποδόσφαιρο της Βραζιλίας και εδώ και καιρό έχει «καλλιεργήσει» την ιδέα να υπάρξει συνεργασία με έναν σύλλογο ή ακόμα και να γίνει αγορά του. Φαίνεται ότι τελικά έχει καταφέρει να πείσει τον πατέρα του», σημειώνεται αρχικά, μεταξύ άλλων.

Και προστίθεται: «Ακόμη δεν έχει βρεθεί κάποιος σύλλογος, αλλά κάποιοι έχουν μελετηθεί περισσότερο. Ο πρώτος είναι η Παρανά, που αντιμετωπίζει μια σοβαρή οικονομική κρίση, με τέσσερις μήνες καθυστερούμενων οφειλών και σχεδόν 600 αγωγές εναντίον της». Ενώ σύμφωνα με το δημοσίευμα, «μια άλλη επιλογή που αξιολογείται είναι η Φορταλέζα».

«Η πρόθεση της οικογένειας Σαββίδη είναι να επαναλάβει αυτό που έκανε το 2013 με τον ΠΑΟΚ. Δηλαδή να πληρώσει τα χρέη της ομάδας και να επενδύσει πολλά, έχοντας στο επίκεντρο σε νέους παίκτες με ταλέντο που θα μπορούν να πωληθούν στην Ευρώπη», σημειώνεται σε άλλο σημείο του δημοσιεύματος.

Ενώ η Gazeta Esportiva αναφέρει, επίσης, πως «παρά το αρχικό ενδιαφέρον για την Παρανά και τη Φορταλέζα, οι άλλες επιλογές δεν αποκλείονται από την οικογένεια Σαββίδη».

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ