Παπανώτας: Κορομηλά, Σπαλιάρας, Αρναούτογλου και άλλοι στο στόχαστρο του - Kamarini.com

Breaking

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020

Παπανώτας: Κορομηλά, Σπαλιάρας, Αρναούτογλου και άλλοι στο στόχαστρο του

Καλεσμένος στο πλατό της Τατιάνας Στεφανίδου βρέθηκε, το μεσημέρι του Σαββάτου, ο Δημήτρης Παπανώτας στο «Μαζί σου Σαββατοκύριακο».

Ο δημοσιογράφος και συνεργάτης του Γιώργου Λιάγκα, την τρέχουσα σεζόν, μίλησε μέσα σε όλα για τα ανοιχτά μέτωπα που διατηρεί και διατηρούνται στο χώρο της showbiz.

Από τα πρόσωπα, δε, που πρόβαλλε η λαμπερή παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ δεν έλειψε κανένα από όσα ο δημοσιογράφος έχει «πυροβολήσει» με στιλ στο παρελθόν. Ρούλα Κορομηλά, Γιάννης Σπαλιάρας, Βίκυ Χατζηβασιλείου, Ραμόνα Βλαντή, Χάρης Χριστόπουλος και Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ρούλα Κορομηλά

«Ξενύχτησα να δω την πρόσφατη συνέντευξη γιατί την αγαπάω την Ρούλα, την έχω στηρίξει πάρα πολλά χρόνια και ήμασταν φίλοι. Όταν βγαίνεις, όμως, και λες δημόσια πως τότε εμείς δουλεύαμε στην τηλεόραση και είχαμε ιδέες, που σημαίνει πως όλοι οι υπόλοιποι σήμερα δεν δουλεύουν και δεν έχουν ιδέες, σημαίνει ότι έχεις χάσει επαφή με την πραγματικότητα ή λες αερολογίες. Ξέρεις κάποιον άνθρωπο στην τηλεόραση να μην φτύνει αίμα στη δουλειά; Είναι δυνατόν; Να περνάει στον κόσμο από την πλέον εξέχουσα τηλεοπτική προσωπικότητα το μήνυμα ότι αράζουμε, ξυνόμαστε και κάνουμε τους ωραίους; Δεν είναι έτσι…»

Γιάννης Σπαλιάρας

«Ξαφνικά έκανε μια επίθεση σε όλο τον δημοσιογραφικό κόσμο, ο οποίος τόσα χρόνια τον προέβαλε και τον έφτιαξε. Ο Σπαλιάρας που τον ξέρουμε από το 1990 να ασχολείται με την σόουμπιζ, γενικά, θυμήθηκε το 2020 ότι όλοι είναι κακοί και όλοι να πάνε να… Εγώ θέλω να τον υπερασπιστώ τον κλάδο μου. Δεν νιώθω ούτε πάνελ άξιο να πεταχτεί στα σκουπίδια, που θέλει η Ρούλα Κορομηλά, ούτε να πάω να αυτοθώ επειδή το θέλει ο κύριος Σπαλιάρας. Θα υπερασπιστώ τη δουλειά που κάνουμε γιατί κάτι κάνουμε. Και ειδικά για τέτοιες περιπτώσεις, χτίζουμε καριέρες».

Βίκυ Χατζηβασιλείου


«Έχει μια πίκρα για τον Alpha που την καταλαβαίνω. Θα προτιμούσα να είναι λίγο πιο μαζεμένη στις δηλώσεις της γιατί τα μαγαζιά είναι τέσσερα, πέντε και πάλι εκεί θα γυρίσουμε. Εκεί είναι ο κύκλος. Από κει και πέρα, η πίκρα του καθενός βγαίνει. Άλλος τη βγάζει πιο θεαματικά και άλλος πιο μουγκά. Ότι την έχει την πίκρα, με το δίκιο της, ο τελευταίος Έλληνας το γνωρίζει. Ήταν ένα σόου επιτυχημένο πολλά χρόνια, βοήθησε τον σταθμό και ο σταθμός βοήθησε την ίδια. Όταν βγαίνει ένα τέτοιο διαζύγιο υπάρχει πίκρα».

Ραμόνα Βλαντή

«Όταν ένας άνθρωπος με αυτή την πορεία, αντί να δείξει σεβασμό σε κάποιους που έχουν πολλά χρόνια στον χώρο, βγαίνει δημόσια και σε λέει άδειο τενεκέ θα απαντήσεις. Την άποψη μου πως η Ρουμανία δεν μπορεί να μας πουλήσει μόδα θα την κρατήσω. Γιατί στη Ρουμανία πήγα και επί Τσαουσέσκου και αμέσως μετά και δύο τρία χρόνια πριν μπει στην Ευρωπαϊκή ένωση και σήμερα. Έχω άποψη. Και αφού εκείνη έχει άποψη για παρουσιάστρια με 10ετη, 20ετη και 30ετη πορεία, δεν μπορούμε να έχουμε εμείς; Συγνώμη… Όταν βλέπουμε Ραμόνα θα προσκυνάμε».

Χάρης Χριστόπουλος

«Είχε κάνει στον ΑΝΤ1 μια παταγώδη αποτυχία, αυτό το αγαποπαίχνιδο που παρουσίαζε. Δεν θυμήθηκα εγώ, τώρα στα 50 μου, να πάω να γίνω τραγουδιστής γιατί θα μου την πεις. Ο άνθρωπος έχει μια επιτυχημένη καριέρα φωτογράφου. Μιλάμε για ένα επιμίσθιο που κάνει στην τηλεόραση. Ε, δεν το κάνει με επιτυχία. Για να αλλάξεις χώρο ξαφνικά σε αυτή την ηλικία, πρέπει να έχεις ταλέντο».

Γρηγόρης Αρναούτογλου

«Ο Γρηγόρης έχει διαλέξει μια διαφορετική στρατηγική. Έχει επιλέξει να είναι το καλό παιδί που δεν κρίνει. Εμένα μου φαίνεται λίγο αστείο αυτό, όταν κάνεις σκηνοθεσία μες στο πλατό και λες στο σκηνοθέτη πως να κάνει τη δουλειά του. Αυτό δεν είναι κριτική; Όταν αλλάζεις συνεργάτες δεν είναι κριτική;»

«Εύχομαι, γιατί η τηλεόραση πάσχει από μπροστινά καλά πρόσωπα, να αποδείξουν κάποια νέα πρόσωπα ότι μπορούν» πρόσθεσε, επίσης, ο Δημήτρης Παπανώτας στα λεγόμενα του.

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ