Τεό Θεοδωρίδης: Ο εγκλεισμός μου στη φυλακή ήταν εμπειρία ζωής, καλά έκαναν και με έκλεισαν μέσα - Kamarini.com

Breaking

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020

Τεό Θεοδωρίδης: Ο εγκλεισμός μου στη φυλακή ήταν εμπειρία ζωής, καλά έκαναν και με έκλεισαν μέσα

featured image

Το μοντέλο Τεό Θεοδωρίδης μίλησε με εξομολογητική διάθεση στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» για τον εγκλεισμό του στη φυλακή και εξήγησε γιατί ήταν «εμπειρία ζωής».

«Ένα σύνολο ανθρώπων με ήξερε, ήξερε ποιος είμαι και ήξερε τις συναναστροφές μου. Πολλοί έπεσαν από τα σύννεφα. Άλλοι ήξεραν ότι έκανα χρήση και έλεγαν πως, αργά ή γρήγορα, μπορεί να μπλέξω και οι πιθανότητες αυξάνονται. Θα έπρεπε να είχα σκεφτεί πολύ νωρίτερα την ευθύνη που έφερα στο κοινό και στα νέα παιδιά, που μπορεί να με θαύμαζαν. Τουλάχιστον να αναγνωρίσω την ευθύνη αυτή.


Όποιος είναι κοντά σου εκείνο το διάστημα σπιλώνεται οπότε για αυτούς έχω νιώσει πολύ άσχημα. Τους ανθρώπους που με είχαν εμπιστευθεί και κατακρουργήθηκε αυτή η εμπιστοσύνη. Είναι όμως εμπειρίες που δεν θα τις άλλαζα» ανέφερε ο Τεό Θεοδωρίδης.

«Ο εγκλεισμός ήταν μια από τις πιο σημαντικές εμπειρίες στη ζωή μου και θεωρώ ότι έχει καθορίσει το ποιος είμαι σήμερα. Οι φίλοι ήταν εκεί στα δύσκολα και υπήρξε και άλλος κόσμος. Αυτό μου έκανε εντύπωση, κόσμος που δεν ήξερα» είπε το μοντέλο.

Αναφερόμενος στα δυο του παιδιά, ο Τεό Θεοδωρίδης είπε: «Τα παιδιά μου είναι το πιο όμορφο κεφάλαιο στη ζωή μου γιατί το βιώνω τώρα. Κάθε κεφάλαιο είχε τη δική του ομορφιά, ακόμα και αυτό του εγκλεισμού».

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ