Η Folli Follie απέκτησε το σύνολο των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας της Links of London - Kamarini.com

Breaking

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

Η Folli Follie απέκτησε το σύνολο των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας της Links of London

featured image

Το σύνολο των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας της Links (London) Limited απέκτησε η Folli Follie Ανώνυμη Εμπορική Βιοτεχνική και Τεχνική Εταιρεία.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε στις αρμόδιες χρηματιστηριακές αρχές, η FF απέκτησε το σύνολο των σημάτων και των λοιπών δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας σχετικά με τη «Links of London», υπό όρο αποκλειστικής άδειας υπέρ των διαχειριστών της Links (London) Limited μέχρι τον Μάρτιο του 2020.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η αγορά αυτή υλοποιήθηκε ουσιαστικά με τη διαγραφή μέρους του ενδοεταιρικού χρέους της Links of London προς την FF GROUP.


Η συγκεκριμένη αγορά θα επιτρέψει στην FF GROUP να αποκαταστήσει τις δραστηριότητες της Links of London χωρίς προηγούμενες υποχρεώσεις.

Η Links of London αποτελεί σημαντικό μέρος της μελλοντικής επιχειρηματικής στρατηγικής της FF GROUP ως μέρος του συνολικού σχεδίου αναδιάρθρωσής της.

Σημειώνεται ότι η FF GROUP κατοχυρώνει την συνέχιση εμπορίας του εν λόγω brand στην Ελλάδα και παγκοσμίως.

Η FF GROUP στοχεύει στην εξυγίανση και εκ νέου ανάπτυξη του βραβευμένου βρετανικού brand κοσμημάτων Links of London, στο πλαίσιο του συνολικού σχεδίου εξυγίανσης του Ομίλου.

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ