HORECA 2020: Οι επαγγελματίες του Τουρισμού & της Μαζικής Εστίασης δίνουν ραντεβού 7-10 Φεβρουαρίου - Kamarini.com

Breaking

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

HORECA 2020: Οι επαγγελματίες του Τουρισμού & της Μαζικής Εστίασης δίνουν ραντεβού 7-10 Φεβρουαρίου

featured image

Για ακόμα μία διοργάνωση η HORECAθα αποτελέσει θριαμβευτικό σημείο αναφοράς για όλες τις επιχειρήσεις της προμηθευτικής αγοράς των Ξενοδοχείων και της Μαζικής Εστίασης.

Η HORECA 2020 (7-10 Φεβρουαρίου, Metropolitan Expo) προβλέπεται να γίνει πόλος έλξης για κάθε επαγγελματία του Τουρισμού και της Μαζικής Εστίασης, καταρρίπτοντας κάθε ρεκόρ ποσοτικής και ποιοτικής επισκεψιμότητας και αποδεικνύοντας ότι δεν αποτελεί απλώς τη μεγαλύτερη έκθεση στην Ελλάδα, αλλά σύμφωνα και με την άποψη πολλών Ελλήνων και ξένων επισκεπτών της, μία έκθεση που έχει ξεπεράσει τα όρια της χώρας μας και έχει καθιερωθεί ως μία από τις σημαντικότερες εκθέσεις της Τουριστικής Βιομηχανίας διεθνώς.

Σύγχρονες τάσεις και καινοτόμα προϊόντα από 550 εκθέτες

Πλήθος επιχειρηματιών από κάθε γωνιά της Ελλάδας και από πολλές χώρες του εξωτερικού αναμένεται να κατακλύσει τα τέσσερα halls του Metropolitan Expo, ώστε να δει από 550 κορυφαίες εταιρείες κάθε νέο προϊόν και καινοτομία σε πρώτες ύλες, εξοπλισμό και διακόσμηση επαγγελματικών χώρων εστίασης και ξενοδοχείων, να ενημερωθεί για τις πιο δυνατές τάσεις της εποχής, να ανανεωθεί με προτάσεις που αξιοποιούν τη σύγχρονη τεχνολογία και να κάνει τις απαραίτητες εμπορικές επαφές με συναδέλφους, συνεργάτες και παράγοντες της αγοράς σε μια διοργάνωση υψηλού επιπέδου.

Παράλληλες εκδηλώσεις που έχουν γίνει θεσμός

Επιπρόσθετα, η έκθεση θα πλαισιωθεί και πάλι από ένα πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων με θεματικές ενότητες, επιδείξεις και παρουσιάσεις προϊόντων και εφαρμογών, επιμορφωτικά σεμινάρια και βέβαια διαγωνισμούς εθνικού επιπέδου και διεθνούς κύρους, ενώ όπως κάθε διοργάνωση HORECA, θα έχει την πλήρη στήριξη όλων των θεσμικών φορέων και σπουδαίων προσωπικοτήτων του κλάδου.


Συγκεκριμένα το stage του Beer & Spirits Show στο Hall 1 κορυφαίοι bartenders από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα αναλύσουν μία μεγάλη θεματική γκάμα, η οποία μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει: bar management, διαχείριση προσωπικού, βασικές αρχές σωστής λειτουργίας, προτάσεις για πρωτότυπα κοκτέιλ, νέες τάσεις και καινοτόμες τεχνικές. Στο stage του Coffee Events στο Hall 1 επίσης, παράλληλα με τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Καφέ από τον SCA Greece, μέσα από μία σειρά εισηγήσεων και workshops, θα παρουσιαστούν και τις τρείς ημέρες της έκθεσης όλες οι καινοτομίες γύρω από την βιομηχανία του καφέ.

Επίσης,chefs διεθνούς φήμης θα αναδείξουν την γαστρονομία ως αναπόσπαστο κομμάτι του τουριστικού προϊόντος της χώρας μας, μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα live cooking shows που θα γίνει στο stage του Gastronomy Forum στο Hall 4. Τέλος, για 2η χρονιά η έκθεση και το stage του Beer & Spirits Show θα φιλοξενήσει την εκδήλωση Beer Day από την Ελληνική Ένωση Ζυθοποιών.

Η HORECA «εγκαινιάζει» το Business Lab

Με κύριο μέλημα την εκπαίδευση και καλύτερη πληροφόρηση των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των Ξενοδοχείων και της Μαζικής Εστίασης, η 15η HORECA εγκαινιάζει το Business Lab: μία παράλληλη εκδήλωση -που θα λάβει χώρα σε ειδικά διαμορφωμένο stage στο Hall 3, μέσα από την οποία θα αναπτυχθούν και θα παρουσιαστούν θέματα που αφορούν την ολοκληρωμένη και αποτελεσματική εμπορικά ψηφιακή παρουσία των επιχειρήσεων του τουρισμού αλλά και την οργάνωση και διοίκηση των ξενοδοχειακών μονάδων και των επιχειρήσεων μαζικής εστίασης, με τρόπο άρτιο και αποτελεσματικό.

H 9η Γενική Συνέλευση του Ξ.Ε.Ε. και πάλι στην HORECA

Για μία ακόμα χρονιά επιβεβαιώνεται ο ρόλος της HORECA ως κέντρο αποφάσεων για τον ξενοδοχειακό κλάδο μέσα από την πραγματοποίηση της ετήσιας γενικής συνέλευσης του ΞΕΕ. Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου στις 16:00 θα λάβει χώρα στο Metropolitan Expo, η 9η Γενική Συνέλευση του Ξ.Ε.Ε, όπου αναμένεται να υπάρξει και πάλι καθολική ανταπόκριση και μαζική παρουσία ξενοδόχων από κάθε γωνιά της Ελλάδας καθώς και πολιτικών. Περισσότεροι από 1.000 ξενοδόχοι αναμένεται να δώσουν το παρών προκειμένου να συζητήσουν και να αναλύσουν όλα τα σοβαρά ζητήματα του απασχολούν τον κλάδο.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ