Ο νικητής του MasterChef 3, Μανώλης Σαρρής, εξομολογήθηκε τον χωρισμό του - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020

Ο νικητής του MasterChef 3, Μανώλης Σαρρής, εξομολογήθηκε τον χωρισμό του

featured image

Ο μεγάλος νικητής του Master Chef 3 Μανώλης Σαρρής, στον τελικό του ριάλιτι μαγειρικής μοιράστηκε τη χαρά του με την αγαπημένη του που παρακολουθούσε περήφανη τα όσα γινόντουσαν στο πλατό.

Μια ανάσα πριν ξεκινήσει ο νέος κύκλος του Master Chef και ο Μανώλης Σαρρής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στη Φωλιά των ΚουΚου».

Η παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου έκανε ερώτηση στον μάγειρα για τη σχέση του και τότε ήρθε η αποκάλυψη από τον Μανώλη Σαρρή.


«Μια χαρά ήμασταν, δεν είμαστε πια μαζί, δεν γινόταν. Δεν γινόταν και λόγω απόστασης και λόγω κάποιων άλλων πραγμάτων. Η ζωή μου εμένα είναι εδώ τώρα και έχω γυρίσει μόνο μία φορά στο Άμστερνταμ από τότε που έφυγα, εδώ και ένα χρόνο και κάτι, και δεν γινόταν να είμαστε μαζί. Δεν είμαι άνθρωπος που μπορώ να υποστηρίξω μια σχέση από απόσταση, για πάρα πολλούς λόγους νομίζω. Δεν γινόταν να έρθει εδώ, δουλεύει σε μια εταιρεία, έχει μια ζωή διαφορετική. Περάσαμε πάρα πολύ καλά και μετά το παιχνίδι, απλά μερικά πράγματα τελειώνουν, δεν κρατάνε για πάντα. Έτσι είναι η ζωή», κατέληξε ο Μανώλης Σαρρής.

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ