Η απόφαση της Βασίλισσας Ελισάβετ για το Megxit: Η μεταβατική περίοδος για Χάρι και Μέγκαν - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020

Η απόφαση της Βασίλισσας Ελισάβετ για το Megxit: Η μεταβατική περίοδος για Χάρι και Μέγκαν

featured image

Η Βασίλισσα Ελισάβετ ανακοίνωσε την απόφασή της για την υπόθεση του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, οι οποίοι επέλεξαν να αποχωρήσουν από το παλάτι. Η 93χρονη βασίλισσα έδωσε την ευχή στον εγγονό της και έκανε λόγο για μεταβατική περίοδο.

Το Megxit έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στο Ηνωμένο Βασίλειο, με τον Πρίγκιπα Χάρι και τη σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ, να έχουν πάρει την απόφαση να εγκαταλείψουν τα πριγκιπικά τους καθήκοντα και να μετακομίσουν στον Καναδά.

Σύμφωνα με το reuters η Βασίλισσα Ελισάβετ αποφάσισε μία μεταβατική περίοδο για την… έξοδο του ζευγαριού από το παλάτι, ενώ έδωσε και την ευχή της στον Χάρι για την απόφαση που έχει λάβει.

«Η οικογένειά μου και εγώ υποστηρίζουμε πλήρως την επιθυμία του Χάρι και της Μέγκαν να δημιουργήσει μια νέα ζωή ως νέα οικογένεια», δήλωσε η 93χρονη μονάρχης.


Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Σήμερα η οικογένειά μου είχε πολύ εποικοδομητικές συζητήσεις για το μέλλον του εγγονού μου και της οικογένειάς του.

Η οικογένειά μου και εγώ υποστηρίζουμε απόλυτα την επιθυμία του Χάρι και της Μέγκαν να δημιουργήσουν μια νέα ζωή ως νέα οικογένεια.  Παρότι θα τους προτιμούσανε να παραμείνουν πλήρους απασχόλησης Μέλη της Βασιλικής Οικογένειας, σεβόμαστε και κατανοούμε την επιθυμία τους να ζήσουν μια πιο ανεξάρτητη ζωή ως οικογένεια ενώ παραμένουν πολύτιμο μέρος της οικογένειάς μου. 

O Χάρι και η Μέγκαν κατέστησαν σαφές ότι δεν θέλουν να εξαρτώνται από δημόσια κονδύλια στις νέες τους ζωές.

Eπομένως συμφωνήθηκε ότι θα υπάρξει μεταβατική περίοδος κατά την οποία η Σάσεξ θα περνούν χρόνο στον Καναδά και το ΗΒ.

Αυτά είναι περίπλοκα ζητήματα προς επίλυση για την οικογένειά μου, και υπάρχει κάποια δουλειά ακόμη να γίνει, αλλά ζήτησα να υπάρξουν τελικές αποφάσεις τις προσεχείς ημέρες».

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ