Ο Sin Boy έγραψε γράμμα στον… Μάικλ Τζάκσον - Kamarini.com

Breaking

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

Ο Sin Boy έγραψε γράμμα στον… Μάικλ Τζάκσον

featured image

Ο Sin Boy ουκ ολίγες φορές έχει προκαλέσει με αναρτήσεις του στα social media, στρέφοντας πάνω του την προσοχή. Άλλωστε, ποιος θα ξεχάσει τις αναρτήσεις του στο Instagram περί Illuminati και άλλων πριν λίγο καιρό, που είχαν προκαλέσει χαμό, αναγκάζοντας τον ίδιο να δηλώσει πως θα απέχει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης;

Αλλά ο γνωστός ράπερ, μάλλον για λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς την… πρόκληση τραβά. Μόνο που αυτή τη φορά η ανάρτησή του στο Instagram ήταν διαφορετική. Ο Sin Boy θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους το γράμμα που έγραψε στον μακαρίτη Μάικλ Τζάκσον και με το οποίο του ζητάει να εμφανισθεί για μια τελευταία φορά και να του μάθει το moon walk.


«Αγαπητέ Μαίκλ Τζάκσον, αρχικά θα ήθελα να σε ευχαριστήσω που μου έδειξες τον σωστό δρόμο στο πνευματικό μου ταξίδι και που μου έδωσες χαρά στις συννεφιασμένες μέρες μου. Σου γράφω αυτό το γράμμα γιατί δεν υπάρχει κανείς άλλος που θα μπορούσε να με καταλάβει καλύτερα από εσένα και να σου ζητήσω μια τελευταία χάρη. Μπορείς σε παρακαλώ να εμφανιστείς και να μου διδάξεις το moon walk;», γράφει χαρακτηριστικά στο γράμμα του.

 

View this post on Instagram

 

sent this letter to @michaeljackson

A post shared by Sin Boy (@isyourboysinboy) on Jan 14, 2020 at 10:58am PST

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ