Άθλιος τραμπουκισμός και βρισιές μαθητή σε καθηγήτρια - Κεραμέως: Aδιανόητη συμπεριφορά (Video) - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

Άθλιος τραμπουκισμός και βρισιές μαθητή σε καθηγήτρια - Κεραμέως: Aδιανόητη συμπεριφορά (Video)

featured image

Αίσθηση και αποτροπιασμό προκάλεσε βίντεο που δημοσιοποιήθηκε από σχολείο με πρωταγωνιστή έναν μαθητή λυκείου ο οποίος τραμπουκίζει και απειλεί βρίζοντας την καθηγήτριά του επειδή του έβαλε απουσία. Κραυγάζει απέναντί της, μπαινοβγαίνει στην αίθουσα χτυπώντας την πόρτα, κι ενώ ένας άλλος συμμαθητής του κάνει πλάκα πίσω από την πλάτη της καθηγήτριας, η οποία όμως όχι μόνο δεν τρομοκρατήθηκε, αλλά προασπίστηκε τη θέση της και την επιλογή της.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

«Αδιανόητη» χαρακτήρισε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως τη συμπεριφορά μαθητή προς καθηγήτρια με αφορμή διαγραφή απουσίας, που έγινε γνωστή μέσω βίντεο που κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο.


Σε ανάρτηση που έκανε η υπουργός σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει ότι η υπόθεση διερευνάται ήδη αρμοδίως.

Η ανάρτηση της κ. Κεραμέως έχει ως εξής:

«Περιστατικά βίας κάθε μορφής δεν έχουν θέση στα σχολεία μας. Το βίντεο που αναπαράγεται τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και φέρεται να καταγράφει αδιανόητη συμπεριφορά μαθητή προς καθηγήτρια σχολείου για διαγραφή απουσίας διερευνάται ήδη αρμοδίως ώστε να ληφθούν τα ενδεδειγμένα μέτρα εφόσον επιβεβαιωθεί η γνησιότητά του. Τέτοια περιστατικά δεν είναι (και δεν μπορεί να είναι) η εικόνα του σχολείου. Στηρίζουμε απαρέγκλιτα τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές μας για το σχολείο που τους αξίζει».

Aκολουθεί το βίντεο που σχολιάζει η υπουργός Παιδείας.

[/expander_maker]

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ