«Έκλεισε» τα 19 του χρόνια και κερδίζει το ένα στοίχημα μετά το άλλο - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

«Έκλεισε» τα 19 του χρόνια και κερδίζει το ένα στοίχημα μετά το άλλο

featured image

Το Πάμε Στοίχημα έχει σήμερα γενέθλια. Γιορτάζει τα 19 του χρόνια. Την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2000 κυκλοφόρησε στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ το πρώτο κουπόνι με 75 αγώνες ποδοσφαίρου, που παίζονταν σε τετράδες. Οι παίκτες είχαν μόλις μία στοιχηματική επιλογή. Μπορούσαν να ποντάρουν μόνο στο σημείο του αγώνα, τον «άσο», το «Χ» ή το «διπλό».

Από τότε άλλαξαν πολλά. Προστέθηκαν πολλές στοιχηματικές επιλογές, μπήκαν κι άλλα αθλήματα στο κουπόνι. Το Πάμε Στοίχημα εκσυγχρονίστηκε κι έγινε ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, κερδίζοντας το ένα στοίχημα μετά το άλλο.

Το νέο κουπόνι σε μορφή μοντέρνου περιοδικού

Το 2015 το Πάμε Στοίχημα έφτασε να προσφέρει περισσότερους από 1.500 αγώνες την εβδομάδα και πάνω από 100 στοιχηματικές επιλογές ανά παιχνίδι. Στις 21 Αυγούστου 2015 κυκλοφορεί στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ το νέο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα, με τη μορφή μοντέρνου περιοδικού. Στο εξώφυλλό του παρουσιάζονται οι πιο δημοφιλείς αγώνες, ενώ σε ειδική ενότητα περιλαμβάνονται αναλυτικά όλα τα μεγάλα παιχνίδια των δημοφιλέστερων διοργανώσεων για τα οποία παρέχονται και επιπλέον στοιχηματικές επιλογές. Με την καινούργια του μορφή το νέο κουπόνι γίνεται πιο εύχρηστο.

Το 2016 το Πάμε Στοίχημα προσφέρει ενισχυμένες αποδόσεις με τέσσερις προωθητικές ενέργειες, το Mega Booster, τη Super List, το Super Paroli και τα Ματς του Κουπονιού.

Τα SSBTs και το Πάμε Στοίχημα Virtuals Sports


Το 2017 εισάγονται στα πρακτορεία οι συσκευές αυτόματης εξυπηρέτησης στοιχηματισμού (SSBTs). Ξεκινάει και το Πάμε Στοίχημα Virtuals Sports, με το οποίο οι παίκτες ζουν τη δράση ενός αγώνα σε 5 λεπτά στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ.

Το 2018 βελτιώνονται ακόμα περισσότερο οι παρεχόμενες υπηρεσίες στους παίκτες του Πάμε Στοίχημα. Μπορούν να συνδυάσουν στο ίδιο δελτίο επιλογές από αγώνες πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκειά τους, να κάνουν cash out, να κλείνουν τα στοιχήματα και στις μηχανές αυτόματης εξυπηρέτησης, να δημιουργούν στοίχημα και με περισσότερους από 15 αγώνες, να παίζουν τους live αγώνες συμπληρώνοντας το δελτίο του Πάμε Στοίχημα. Πλέον τα παιχνίδια είναι μονά αποδεκτά και προσφέρονται περισσότερες από 200 στοιχηματικές επιλογές στους μεγάλους αγώνες, πριν την έναρξη και κατά τη διάρκειά τους.

To νέο Pamestoixima.gr με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις

Το 2018 κάνει την εμφάνισή του και το νέο Pamestoixima.gr, η πλήρως ανανεωμένη και τεχνολογικά αναβαθμισμένη πλατφόρμα στοιχηματισμού του ΟΠΑΠ, που προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις, περισσότερες στοιχηματικές επιλογές, «έξυπνο» cash out και πλούσιο live streaming.

Το νέο Pamestoixima.gr είναι διαθέσιμο και μέσω εφαρμογής (app) για κινητά και tablet, δίνοντας τη δυνατότητα στους παίκτες να ενημερωθούν και να επιλέξουν εύκολα και γρήγορα όλες τις διαθέσιμες στοιχηματικές επιλογές, όπου κι αν βρίσκονται.

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ