Το τηλεοπτικό διαζύγιο και το συμβόλαιο των 2 εκατομμυρίων το χρόνο [pics] - Kamarini.com

Breaking

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020

Το τηλεοπτικό διαζύγιο και το συμβόλαιο των 2 εκατομμυρίων το χρόνο [pics]

featured image

Τηλεοπτική βόμβα έπεσε την προηγούμενη εβδομάδα με την είδηση ότι η Ελένη Μενεγάκη θα αποχωρήσει από τα τηλεοπτικά δρώμενα μετά και την λήξη του συμβολαίου της το καλοκαίρι. Και μάλιστα δημοφιλής παρουσιάστρια δεν φεύγει μόνο από τον Alpha, αλλά φεύγει και για την Αμερική για ένα μεγάλο ταξίδι όπως η ίδια δήλωσε.

Όσο τα τηλεοπτικά πάνελ παίρνουν φωτιά και άπαντες να αναρωτιούνται και φτιάχνουν σενάρια- μέχρι και την αντικαταστάτρια βρήκαν- στο πρόσωπο της Αντελίνας Βαρθακούρη, η ξανθιά παρουσιάστρια με άνεση απλά κανονίζει  τις διακοπές της για το καλοκαίρι. Να σημειώσουμε εδώ ότι η βασίλισσα της μεσημεριανής ζώνης όσο σκέφτεται τι θα κάνει με το στέμμα της, τρέλανε τα μηχανάκια της τηλεθέασης καταρρίπτοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο στα γυναικεία κοινά. Σπόντες βέβαια φρόντιζε όλην την εβδομάδα αλλά και την προηγούμενη να ρίχνει. Όπως για παράδειγμα  η ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τον αγαπημένο της αδερφό Θοδωρή Μισόκαλο να γράφει «Είναι φορές που η μεγάλη αδερφή βρίσκει καταφύγιο στην αγκαλιά του μικρού της αδερφού! Αγάπη χωρίς όρια, αγάπη αληθινή!».


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Ή όταν σχολίασε την  απόφαση του διάσημου σχεδιαστή μόδας Ζαν Πολ Γκοτιέ να ρίξει αυλαία στην 50χρονη καριέρα του με μια λαμπερή – κύκνειο άσμα- επίδειξη μόδας ανέφερε«Είναι πολύ σπουδαίο ένας άνθρωπος με τέτοια διαδρομή να αποφασίζει ο ίδιος για τον εαυτό του, πότε θα βάλει τέλεια, άνω τέλεια ή θα κλείσει όλα τα φώτα. Αυτό είναι η μεγαλύτερη επιτυχία και εκεί κανείς αισθάνεται και είναι επιτυχημένος». Ενώ σε άλλο σχόλιο: «Εμένα δεν μου αρέσουν οι αλλαγές αλλά θα πρέπει να γίνονται όταν πρέπει να γίνονται», με τα σενάρια να λένε ότι η εθνική παρουσιάστρια σκέφτεται την αλλαγή τηλεοπτικής στέγης.

Η Ελένη Μενεγάκη επάξια παίρνει τον τίτλο της μακροβιότερης παρουσιάστριας και είναι αυτή που άνοιξε το δρόμο στα χρυσά τηλεοπτικά συμβόλαια. Το καλοκαίρι του 2015 που ο κόσμος έκανε ουρές στα ΑΤΜ για να σηκώσει 60 ευρώ που ήταν το ημερήσιο όριο ανάληψης,  η Ελένη Μενεγάκη υπέγραψε το ισχυρότερο συμβόλαιο της Ελληνική τηλεόρασης με καθαρές μηνιαίες αποδοχές 160.000 ευρώ δηλαδή 1,8 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο. Επίσης εισέπραττε από χορηγείες και διαφημίσεις άλλα 200.000 ευρώ. Όλες εταιρίες έκαναν ουρά για  να μπορέσουν να αγοράσουν λίγο τηλεοπτικό χρόνο στην εκπομπή τη Ελένης… αφού όλες οι τηλεθεάτριες έτρεχαν να αγοράσουν ότι φορούσε η Ελένη. «Αφού το φοράει η Ελένη θα το φορέσουν και εκείνες»…


Η Ελένη Μενεγάκη θα παραμένει πάντα η Ελένη ,η  εθνική μας παρουσιάστρια. Το πρόβλημα τώρα ότι τα τελευταία δύο χρόνια τα πράγματα έχουν αλλάξει. Το κόστος της εκπομπής ξεπερνάει πλέον για πολύ τα έσοδα και δεν μιλάμε για κάποιες χιλιάδες ευρώ αλλά για εκατομμύρια ευρώ. Η ζημιά δεν πέρασε απαρατήρητη από την νέα ιδιοκτήτρια του καναλιού την Motor Οil. Οι γκρίνιες άρχισαν και στους διαδρόμους του καναλιού τα σενάρια είναι πολλά… «Θα της κάνουν μείωση; » Ποιος θα της δώσει τόσα λεφτά;»και πολλά άλλα. Αν η βασίλισσα δεν δεχτεί εκπτώσεις θα είναι έκπτωτη…

Η  Ελένη Μενεγάκη ξεκίνησε την καριέρα της ως παρουσιάστρια το 1991, από το MEGA και την εκπομπή, «Κοκτέιλ», στο πλευρό του Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη. Το 1992, έκανε ένα πέρασμα από τις σειρές «Αχ Ελένη» και «Τα Μπακούρια» ως ηθοποιός, ενώ η σχέση της με το τηλεοπτικό κοινό καλλιεργήθηκε στο τηλεπαιχνίδι «Mega Banca», όπου υπήρξε συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Πολυχρονίου για δύο σεζόν. Το 1995, υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 και πρωταγωνίστησε για μια σεζόν στη σειρά «Πάτερ ημών» μαζί με τον Κώστα Καρρά. Επίσης, ξεκίνησε να παρουσιάζει την ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωινός καφές», η οποία την ανέδειξε ως παρουσιάστρια και κράτησε δέκα χρόνια. Παράλληλα παρουσίαζε και τα «Καλλιστεία ΑΝΤ1» ενώ έκανε guest στις σειρές «Καραμπόλα» (1997) και «Νταντά για όλες τις δουλειές» (1998). Το 2005, πήρε μεταγραφή για το κανάλι ALPHA και ανέλαβε τη παρουσίαση της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής «Καφές με την Ελένη», η οποία ολοκληρώθηκε σε έξι σεζόν. Από το 2011 μέχρι σήμερα, παρουσιάζει την μεσημεριανή ψυχαγωγική εκπομπή «Ελένη» ενώ έχει εμφανιστεί ως guest στις σειρές «Από άλλο ανέκδοτο» (2014) και «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» (2017).

H Ελένη Μενεγάκη έχει κάνει τρεις γάμους. Ο πρώτος με τον επιχειρηματία Σταύρο Γαρδέρη. Ο δεύτερος, έγινε το 2001, με τον πρώην διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1 Γιάννη Λάτσιο. Το ζευγάρι πήρε διαζύγιο το 2010 και λίγο αργότερα, εκείνη γνώρισε τον επιχειρηματία Μάκη Παντζόπουλο, με τον οποίο παντρεύτηκε πέντε χρόνια μετά.

[/expander_maker]





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ