«Μου πήρε 200.000 και με χώρισε μετά από 12 μέρες γάμου»: Η εξομολόγηση του πρώην συζύγου της Πάμελα Αντερσον - Kamarini.com

Breaking

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020

«Μου πήρε 200.000 και με χώρισε μετά από 12 μέρες γάμου»: Η εξομολόγηση του πρώην συζύγου της Πάμελα Αντερσον

featured image

Οι πέντε φορές παντρεμένη Πάμελα Άντερσον έσπασε ένα ακόμη ρεκόρ καθώς παντρεύτηκε και χώρισε μόλις σε 12 μέρες. Ο  γαμπρός ήταν ο 74χρονος κινηματογραφικός παραγωγός, Τζον Πίτερς.

Οι κατηγορίες του Τζόν Πίερς και οι βολές στην Πάμελα Άντερσον

Ο τελευταίος σύζυγος ισχυρίζεται ότι η Πάμελα τον κορόιδεψε καθώς ξεπλήρωσε τα χρέη της και πλήρωσε και για την ανανέωση της γκαρνταρόμπας της μένοντας στην άποψή του πως «ότι είπε η Πάμελα Άντερσον ήταν ένα ψέμα».

Γιατί ο Τζον Πίτερς αποκάλεσε τον εαυτό του «γεροηλίθιο» σε email που έστειλε στο Page Six ξεφτιλίζοντας την Πάμελα Άντερσον

Είπε χαρακτηριστικά ο 74χρονος:«Την καλωσόρισα στην ζωή μου με ανοιχτές αγκάλες και την αγάπησα όπως έκανα όλα αυτά τα χρόνια που την φρόντιζα. Πλήρωσα τους λογαριασμούς της επειδή ήταν απένταρη. Της αγόρασα μια ολοκαίνουρια γκαρνταρόμπα».

Η πρόταση γάμου μέσω μηνύματος

Ο Τζον Πίτερς ισχυρίστηκε πως η 52χρονη ηθοποιός ήταν αυτή που του έκανε πρόταση γάμου μέσω μηνύματος. Όπως έγραψε ο μεγιστάνας: «Όταν μου έστειλε μήνυμα πως ήθελε να παντρευτούμε, ήταν σαν ένα όνειρο που γινόταν πραγματικότητα, παρόλο που ήμουν αρραβωνιασμένος με κάποια άλλη. Τα παράτησα όλα για την Πάμελα. Είχε περίπου 200.000 δολάρια σε χρέη, τα οποία δεν μπορούσε να ξεπληρώσει, γι’ αυτό και τα πλήρωσα εγώ. Κι αυτό ήταν το ευχαριστώ. Δεν υπάρχει πιο ανόητος από έναν γεροηλίθιο».


Οι δηλώσεις της Πάμελα Άντερσον

Ο γάμος τελέστηκε στις 20 Ιανουαρίου ενώ ανακοίνωσε τον χωρισμό τους μετά από μόλις ακριβώς 12 ημέρες. Σε δήλωσή της η ηθοποιός ανέφερε: ««Συγκινηθήκαμε από τη ζεστή υποδοχή του γάμου μας. Ευχαριστούμε τόσο για την υποστήριξή σας ενώ εμείς περνάμε λίγο χρόνο χωριστά για να επαναξιολογήσουμε αυτό που θέλουμε από τη ζωή και ο ένας από τον άλλον. Η ζωή είναι ένα ταξίδι και η αγάπη είναι μια διαδικασία», προσθέτει η Πάμελα Αντερσον στην ανακοίνωσή της και συνεχίζει: «Με βάση αυτή την καθολική αλήθεια, έχουμε αποφασίσει να αναβάλουμε την επίσημη έκδοση του πιστοποιητικού γάμου μας και να θέσουμε την πίστη μας στη διαδικασία». Και καταλήγει η Πάμελα: «Σας ευχαριστούμε για το σεβασμό της ιδιωτικής ζωής μας».

Πηγή: www.enimerotiko.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ