Εκπληκτικές εικόνες από μια έκταση 25.000 τ.μ., που έγινε... νοσοκομείο μέσα σε 10 μέρες στην πόλη Ουχάν, για να φιλοξενήσει έως και 1.000 ασθενείς από τον κωρονοϊό! Εδώ θα βρεις κορυφαία ειδικά στοιχήματα! Σε ένα εκπληκτικό βίντεο του New China TV αποδεικνύεται ότι ο άνθρωπος μπορεί να κάνει πραγματικά θαύματα. Κάνε like στην σελίδα του Gazzetta.gr/plus στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!​ Μέσα σε 10 μέρες, μια έκταση 25.000 τ.μ. έγινε... νοσοκομείο στην πόλη Ουχάν, προκειμένου να φιλοξενήσει έως και 1.000 ασθενείς από τον κωρονοϊό! Το νοσοκομείο, μάλιστα, είναι και λειτουργικά έτοιμο, αφού θα ανοίξει τις πύλες του το πρωί της Δευτέρας! Θυμίζουμε, η κινεζική πόλη Ουχάν των 11 εκατ. κατοίκων βρίσκεται σε καραντίνα μετά την έξαρση της επιδημίας του κορωνοϊού, που μέχρι στιγμής έχει στοιχίσει τη ζωή σε περισσότερους από 300 ανθρώπους. Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου αριθμεί 1.400 άτομα, όλοι από τις κινεζικές ένοπλες δυνάμεις. Οι εικόνες είναι, απλά, απίστευτες... Πώς χτίστηκε το νοσοκομείο Τέσσερις κρατικές κατασκευαστικές εταιρείες ξεκίνησαν στις 24 Ιανουαρίου την κατασκευή του 1.000 κλινών νοσοκομείου, ενώ πάνω από 1.000 εργάτες δούλευαν ασταμάτητα, μέρα-νύχτα! Το νέο νοσοκομείο κατασκευάστηκε με προκάτ κτίσματα γύρω από μία έκταση 25.000 τετραγωνικών μέτρων, που αρχικά προοριζόταν να γίνει παραθεριστικό συγκρότημα για τους εργάτες της περιοχής. - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020

Εκπληκτικές εικόνες από μια έκταση 25.000 τ.μ., που έγινε... νοσοκομείο μέσα σε 10 μέρες στην πόλη Ουχάν, για να φιλοξενήσει έως και 1.000 ασθενείς από τον κωρονοϊό! Εδώ θα βρεις κορυφαία ειδικά στοιχήματα! Σε ένα εκπληκτικό βίντεο του New China TV αποδεικνύεται ότι ο άνθρωπος μπορεί να κάνει πραγματικά θαύματα. Κάνε like στην σελίδα του Gazzetta.gr/plus στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!​ Μέσα σε 10 μέρες, μια έκταση 25.000 τ.μ. έγινε... νοσοκομείο στην πόλη Ουχάν, προκειμένου να φιλοξενήσει έως και 1.000 ασθενείς από τον κωρονοϊό! Το νοσοκομείο, μάλιστα, είναι και λειτουργικά έτοιμο, αφού θα ανοίξει τις πύλες του το πρωί της Δευτέρας! Θυμίζουμε, η κινεζική πόλη Ουχάν των 11 εκατ. κατοίκων βρίσκεται σε καραντίνα μετά την έξαρση της επιδημίας του κορωνοϊού, που μέχρι στιγμής έχει στοιχίσει τη ζωή σε περισσότερους από 300 ανθρώπους. Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου αριθμεί 1.400 άτομα, όλοι από τις κινεζικές ένοπλες δυνάμεις. Οι εικόνες είναι, απλά, απίστευτες... Πώς χτίστηκε το νοσοκομείο Τέσσερις κρατικές κατασκευαστικές εταιρείες ξεκίνησαν στις 24 Ιανουαρίου την κατασκευή του 1.000 κλινών νοσοκομείου, ενώ πάνω από 1.000 εργάτες δούλευαν ασταμάτητα, μέρα-νύχτα! Το νέο νοσοκομείο κατασκευάστηκε με προκάτ κτίσματα γύρω από μία έκταση 25.000 τετραγωνικών μέτρων, που αρχικά προοριζόταν να γίνει παραθεριστικό συγκρότημα για τους εργάτες της περιοχής.

featured image

Εκπληκτικές εικόνες από μια έκταση 25.000 τ.μ., που έγινε… νοσοκομείο μέσα σε 10 μέρες στην πόλη Ουχάν, για να φιλοξενήσει έως και 1.000 ασθενείς από τον κωρονοϊό!

Σε ένα εκπληκτικό βίντεο του New China TV αποδεικνύεται ότι ο άνθρωπος μπορεί να κάνει πραγματικά θαύματα.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Μέσα σε 10 μέρες, μια έκταση 25.000 τ.μ. έγινε… νοσοκομείο στην πόλη Ουχάν, προκειμένου να φιλοξενήσει έως και 1.000 ασθενείς από τον κωρονοϊό!

Το νοσοκομείο, μάλιστα, είναι και λειτουργικά έτοιμο, αφού θα ανοίξει τις πύλες του το πρωί της Δευτέρας!


Θυμίζουμε, η κινεζική πόλη Ουχάν των 11 εκατ. κατοίκων βρίσκεται σε καραντίνα μετά την έξαρση της επιδημίας του κορωνοϊού, που μέχρι στιγμής έχει στοιχίσει τη ζωή σε περισσότερους από 300 ανθρώπους.

Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου αριθμεί 1.400 άτομα, όλοι από τις κινεζικές ένοπλες δυνάμεις.

Οι εικόνες είναι, απλά, απίστευτες…

Πώς χτίστηκε το νοσοκομείο

Τέσσερις κρατικές κατασκευαστικές εταιρείες ξεκίνησαν στις 24 Ιανουαρίου την κατασκευή του 1.000 κλινών νοσοκομείου, ενώ πάνω από 1.000 εργάτες δούλευαν ασταμάτητα, μέρα-νύχτα!

Το νέο νοσοκομείο κατασκευάστηκε με προκάτ κτίσματα γύρω από μία έκταση 25.000 τετραγωνικών μέτρων, που αρχικά προοριζόταν να γίνει παραθεριστικό συγκρότημα για τους εργάτες της περιοχής.

[/expander_maker]

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ