25 λάθη σε αγαπημένες ελληνικές ταινίες που δεν έγιναν αντιληπτά ούτε από τους συντελεστές τους - Kamarini.com

Breaking

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020

25 λάθη σε αγαπημένες ελληνικές ταινίες που δεν έγιναν αντιληπτά ούτε από τους συντελεστές τους

featured image

Λάθη στις ελληνικές ταινίες – Χρήσιμες πληροφορίες: Πρόκειται για τις ταινίες, οι οποίες μεγάλωσαν πάρα πολλούς Έλληνες πολίτες. Όχι, μία γενιά, αλλά μία σειρά από γενιές. Σήμερα, οι συγκεκριμένες ταινίες προβάλλονται ακόμη στην ελληνική τηλεόραση; Και πώς να μην το κάνουν, τα ελληνικά κανάλια.

Ακόμη και σήμερα, παραμένουν υψηλά στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού. Μάλιστα, τα νούμερα που «πιάνουν» σε αρκετές των περιπτώσεων είναι πολύ παραπάνω από το χαρακτηρισμό «ικανοποιητικά». Μπορεί να γυρίστηκαν πριν από μισό αιώνα. Όμως, συνεχίζουν να χρήζουν στήριξης, καθώς έχουν φανατικό κοινό.

Πολλοί Έλληνες θυμούνται απέξω σκηνές και ατάκες των ηθοποιών. Οι ελληνικές ταινίες συνεχίζουν να προβάλλονται στην τηλεόραση, δίνοντας την ευκαιρία στους τηλεθεατές να ανακαλύπτουν συνεχώς νέα πράγματα. Δηλαδή, νέα στιγμιότυπα, αλλά και λεπτομέρειες, τις οποίες δεν είχαν παρατηρήσει στο παρελθόν.

Ανάμεσα σε αυτά που μπορεί να μην είχε βρει κάποιος στο παρελθόν είναι και ορισμένα «λάθη», τα οποία ανήκουν στον σκηνοθέτη. Λάθη, τα οποία δεν μπορείτε καν να φανταστείτε, αν δεν τα έχετε προσέξει. Μικρόφωνα και τεχνικοί εμφανίζονται ξαφνικά στο πλάνο.


Ίδια σκηνικά επαναλαμβάνονται σε διαφορετικές ταινίες. Διάφορα σακάκια κουμπώνονται και ξεκουμπώνονται δια μαγείας. Επίσης, αυτοσχεδιασμοί των ηθοποιών συμπεριλαμβάνονται σε διάφορες σκηνές από δημοφιλείς ταινίες.

Λάθη στις ελληνικές ταινίες – Χρήσιμες πληροφορίες: Παράδειγμα από λάθος σε ελληνική ταινία

Λάθη στις ελληνικές ταινίες – Χρήσιμες πληροφορίες: Ακολουθούν δύο βίντεο, τα οποία περιλαμβάνουν πολλούς λάθος… υπολογισμούς στις ελληνικές ταινίες

Πηγή: www.enimerotiko.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ