Υπόθεση Βαλεντίν: Μέλος κυκλώματος διακίνησης μεταναστών φέρεται να είναι ο πατέρας της 7χρονης - Kamarini.com

Breaking

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020

Υπόθεση Βαλεντίν: Μέλος κυκλώματος διακίνησης μεταναστών φέρεται να είναι ο πατέρας της 7χρονης

featured image

Υπόθεση Βαλεντίν – Χρήσιμες πληροφορίες: Λαβράκι «έβγαλαν» οι Αστυνομικές Αρχές από την υπόθεση της επτάχρονης Βαλεντίν, την οποία ανέδειξε η εκπομπή «Φως στο τούνελ». Από τις έρευνες ενισχύθηκε η άποψη πως ο πατέρας της Βαλεντίν ενδέχεται να είναι μέλος κυκλώματος διακίνησης μεταναστών.

Στο διαμέρισμά, όπου διέμεναν στο Παγκράτι, καθώς και σε αποθήκες στον Άγιο Παντελεήμονα, βρέθηκαν πλήθος ταξιδιωτικών εγγράφων και ιδιόχειρες σημειώσεις, με ονόματα και δίπλα σε αντιστοιχία χρηματικά ποσά. Επιπλέον, αποκαλύφθηκε πως η Βαλεντίν ζούσε σε άθλιες συνθήκες διαβίωσης. Μάλιστα, μαζί με εκείνη και τον πατέρα της στο διαμέρισμά τους φαίνεται πως διέμεναν ακόμη οκτώ συμπατριώτες τους.

Υπόθεση Βαλεντίν – Χρήσιμες πληροφορίες: Τι ανέφερε, ο συνήγορος υπεράσπισης του πατέρα της

«Ο εντολέας μου ομολόγησε την αλήθεια. Περιέγραψε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ταξίδεψε η κόρη του με προορισμό τη βιολογική μητέρα, με παρέμβαση και συνοδεία, της αδελφής. Δηλαδή, της θείας και με χρήση του διαβατηρίου της ανηψιάς, η οποία έχει ίδια χαρακτηριστικά και ηλικία με τη Βαλεντίν».


Υπόθεση Βαλεντίν – Χρήσιμες πληροφορίες: Τι δήλωσε, ο πατέρας της Βαλεντίν για τον τρόπο που θα έστελνε την επτάχρονη στο εξωτερικό

«Τον Μάρτιο του 2019 ταξίδεψα στη Γαλλία και συναντήθηκα με τη Ζανέτ, μια θεία της γυναίκας μου. Μου πρότεινε να στείλω το παιδί στο εξωτερικό για να μείνει σε κάποιες θείες της. Στην αρχή αρνήθηκα, αλλά με τον καιρό διαπίστωσα ότι οι συνθήκες στην Ελλάδα είναι πολύ δύσκολες. Έτσι το Δεκέμβριο αποφάσισα να στείλω το παιδί στο εξωτερικό. Επικοινώνησα με τη Ζανέτ, που ζούσε στη Νορβηγία, και της είπα τον πρώτο καιρό θα είναι καλύτερα να μείνει μαζί σου».

Πηγή: www.enimerotiko.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ