Πέγκυ Ζήνα–Γιώργος Λύρας: Η 8χρονη κόρη τους κληρονόμησε το ταλέντο της μαμάς και εντυπωσιάζει με τη φωνή της - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

Πέγκυ Ζήνα–Γιώργος Λύρας: Η 8χρονη κόρη τους κληρονόμησε το ταλέντο της μαμάς και εντυπωσιάζει με τη φωνή της

featured image

Πέγκυ Ζήνα και Γιώργος Λύρας είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και έχουν δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια, όταν ήρθε στον κόσμο η μοναχοκόρη τους, Ηλέκτρα, η οποία σήμερα είναι 8 χρονών.

Πέγκυ Ζήνα και Γιώργος Λύρας: Η αδυναμία που έχουν στην κόρη τους

 

Το ζευγάρι, παρόλο που προσπαθεί να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δεν κρύβει μέσα από τα social media την αδυναμία που έχει στην λατρεμένη του κόρη.

 

Πέγκυ Ζήνα και Γιώργος Λύρας: Οι τρυφερές αναρτήσεις τους στο instagram

 

Συχνά-πυκνά, τόσο το Γιώργος Λύρας, όσο και η Πέγκυ Ζήνα, κάνουν τρυφερές αναρτήσεις στον προσωπικό τους λογαριασμό στο instagram με την χαριτωμένη πιτσιρίκα, κάνοντας τους followers τους να… λιώνουν βλέποντας τις στιγμές που περνούν μαζί της στην καθημερινότητά τους.

 


Αυτή τη φορά, ο Γιώργος Λύρας, ως κλασικός «χαζομπαμπάς», δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται η μικρή Ηλέκτρα να τραγουδά ένα από τα αγαπημένα της αγγλόφωνα τραγούδια: το «The Greatest» της Sia. Όπως φαίνεται, η κληρονόμησε το ταλέντο της μαμάς της στο τραγούδι και σίγουρα θα σε εντυπωσιάσει με τις φωνητικές της ικανότητες, ενώ το μέλλον της διαγράφεται λαμπρό.

 

Click to Instagram !

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Μωρό μου ❤️❤️❤️🌹🌹🌹🎤🎤

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Liras (@giorgosliras) στις 14 Φεβ, 2020 στις 10:46 πμ PST

Πηγή: www.enimerotiko.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ