Συναντήσεις Παναγιωτόπουλου, Φλώρου με τον ανώτατο συμμαχικό Διοικητή του ΝΑΤΟ - Kamarini.com

Breaking

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020

Συναντήσεις Παναγιωτόπουλου, Φλώρου με τον ανώτατο συμμαχικό Διοικητή του ΝΑΤΟ

featured image

Οι εξελίξεις και προκλήσεις ασφάλειας στη νότια πτέρυγα του ΝΑΤΟ, βρέθηκαν στο επίκεντρο των σημερινών συναντήσεων του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Παναγιωτόπουλου και του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου με τον ανώτατο συμμαχικό Διοικητή Ευρώπης (SACEUR) πτέραρχο Τοντ Ουώλτερς (Tod Wοlters),  ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη χώρα μας.

Περαιτέρω συζητήθηκαν τρέχοντα ζητήματα άμυνας και αποτροπής της συμμαχίας, τα οποία θα αποτελέσουν αντικείμενο διαβουλεύσεων στην επικείμενη σύνοδο υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ, στις 12 και 13 Φεβρουαρίου στις Βρυξέλλες και υπογραμμίστηκε η συνεισφορά της Ελλάδος στην ασφάλεια και την σταθερότητα της ευρύτερης περιοχής.


Όπως ανακοινώθηκε, κατά τη διάρκεια αυτών των συναντήσεων, ο ανώτατος συμμαχικός διοικητής Ευρώπης ευχαρίστησε την Ελλάδα για τη σημαντική συνεισφορά της στο ΝΑΤΟ και συζήτησε να συνεχίσει να αναπτύσσεται πάνω στις υπάρχουσες ισχυρές σχέσεις. Χαρακτήρισε τη χώρα μας ισχυρό και δεσμευμένο σύμμαχο στο Βορειοατλαντικό Σύμφωνο, ο οποίος συμβάλλει τα μέγιστα στην κοινή ασφάλεια.

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ