Καλαφάτης: Ο πρωθυπουργός είναι αποφασισμένος να βάλει τέλος στις παθογένειες του ελληνικού ποδοσφαίρου - Kamarini.com

Breaking

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020

Καλαφάτης: Ο πρωθυπουργός είναι αποφασισμένος να βάλει τέλος στις παθογένειες του ελληνικού ποδοσφαίρου

featured image

Για όσα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο της τελευταίες ημέρες μίλησε ο γ.γ. της Κ.Ο της ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης, ξεκαθαρίζοντας ότι ο πρωθυπουργός είναι αποφασισμένος να βάλει «οριστικό τέλος στις παθογένειες».

«Οι εξαγγελίες του πρωθυπουργού στη Βουλή δείχνουν την απόφαση και την αποφασιστικότητά του να μπει οριστικό τέλος στις παθογένειες του ελληνικού ποδοσφαίρου» δηλώνει στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο κ. Καλαφάτης.

Ο γ.γ. της Κ.Ο της Νέας Δημοκρατίας δηλώνει ακόμη ότι ως φίλος του ΠΑΟΚ επέλεξε ουσιαστική δουλειά χωρίς δημόσιες δηλώσεις και ξεκαθαρίζει ότι «τα πρωταθλήματα πρέπει να κρίνονται στα γήπεδα».

Συμπληρώνει ακόμη ότι «ποινές σε ομάδες μπορεί να επιβάλλονται από απόλυτη τεκμηρίωση και να διέπονται από την αρχή της αναλογικότητας. Σε αυτή την αρχή ανταποκρίνεται και η τροπολογία που ψηφίσαμε».


Ερωτηθείς για τα εθνικά θέματα και συγκεκριμένα για τυχόν προσφυγή μας στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, ο κ. Καλαφάτης σημειώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «είναι διαχρονική θέση μας αυτή σε ό,τι αφορά την οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας και κατ» επέκταση της ΑΟΖ». Διευκρινίζει, ωστόσο, ότι «για να πάμε στη Χάγη χρειάζεται συνυποσχετικό, το συνυποσχετικό χρειάζεται διαβουλεύσεις και οι διαβουλεύσεις δεν μπορεί να γίνουν κάτω από απειλές και προκλήσεις».

Τέλος, αναφερόμενος στην πρόσφατη ψήφιση του εκλογικού νόμου και στην εκτίμηση του αρχηγού της αντιπολίτευσης ότι «η κυβέρνηση δεν θα εξαντλήσει την τετραετία» ο Σταύρος Καλαφάτης σημειώνει: «Η δήθεν πρόβλεψη πρόωρων εκλογών από τον κ. Τσίπρα εκφράζει τις φοβίες του και μια απόπειρα πολιτικού εκβιασμού των βουλευτών του, ενόψει του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ».

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ