Ο Πάνος Καμμένος αποκαλύπτει για πρώτη φορά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον ανάγκασε να αδυνατίσει - Kamarini.com

Breaking

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

Ο Πάνος Καμμένος αποκαλύπτει για πρώτη φορά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον ανάγκασε να αδυνατίσει

featured image

Πάνος Καμμένος: Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας φιλοξενήθηκε στην τηλεόραση του «ΑΝΤ1» και την εκπομπή «Ενώπιος ενωπίω» του Νίκου Χατζηνικολάου. Ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων προχώρησε σε αρκετές αποκλειστικών. Μάλιστα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασαν εκείνες, οι οποίες σχετίζονται, με το πρόβλημα της υγείας του, καθώς και τη φανερή απώλεια βάρους.

Πάνος Καμμένος: Αποσπασματικά οι δηλώσεις του για το πρόβλημα της υγείας του και την απώλεια βάρους

«Μου συμβαίνει συχνά πια να με περνούν για τον δίδυμο αδελφό μου. Ποτέ δεν ήμουν έτσι αδύνατος. Πέρασα μια μικρή περιπέτεια με την υγεία μου και αποφάσισα να τα αλλάξω όλα. Έκανα ένα χειρουργείο που με βοήθησε στο να αλλάξω τον τρόπο ζωής μου.

Είκοσι οκτώ χρόνια στη Βουλή και εφτάμισι χρόνια υπουργός, ιδίως στο Υπουργείο Άμυνας τα τελευταία τεσσερισήμισι χρόνια, αλλά και στην κυβέρνηση μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα σε μια περίοδο δύσκολη, ήταν μια περίοδος που μόνος τον εαυτό σου δεν μπορούσες να κοιτάξεις και την οικογένεια σου.

Έκανα μια διόρθωση, μια χειρουργική επέμβαση και αφαίρεσα ένα μεγάλο κομμάτι από το στομάχι μου οπότε αυτό με βοήθησε να χάσω κάποια κιλά και να αλλάξω τη ζωή μου. Επί τεσσερισήμισι χρόνια δεν κοιμήθηκα περισσότερες από δυο ώρες».


Πάνος Καμμένος: Στιγμιότυπο από την παρουσία του στην εκπομπή «Ενώπιος ενωπίω» του Νίκου Χατζηνικολάου

Πάνος Καμμένος: Βίντεο, με τις δηλώσεις του για το πρόβλημα της υγείας του και την απώλεια βάρους

Πηγή: www.enimerotiko.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ