Άγριες Μέλισσες: Γιατί ονομάστηκε έτσι η επιτυχημένη σειρά - Η απίθανη ιστορία πίσω από τον τίτλο - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

Άγριες Μέλισσες: Γιατί ονομάστηκε έτσι η επιτυχημένη σειρά - Η απίθανη ιστορία πίσω από τον τίτλο

featured image

Την αποκάλυψη για το όνομα “Άγριες Μέλισσες” έκανε η σεναριογράφος της σειράς, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά “Πρωινό“.

“Άγριες Μέλισσες”: Πως γεννήθηκε η ιδέα και ο τίτλος της σειράς

 

Ειδικότερα, η σεναριογράφος αναφέρθηκε στο πως γεννήθηκε η ιδέα αλλά και ο τίτλος της σειράς. «Ήμασταν στο σαλόνι του σπιτιού μας και ξαφνικά βρεθήκαμε να μιλάμε για το πόσο ωραία θα ήταν μια ιστορία με τρεις αδελφές που μένουν μόνες τους σε μια ανδροκρατούμενη κοινωνία.

 

Μια ιστορία που θα έμοιαζε λίγο με τα παλιά γουέστερν, για μια εβδομαδιαία σειρά που θα ήταν τοποθετημένη στις αρχές του προηγούμενου αιώνα, ακόμη πιο παλιά από τις Άγριες Μέλισσες. Μετά ήρθε η ιδέα του Τζώρτζη Ποφάντη που είπε θα ήθελα να εντάξω ένα καθημερινό εποχής» ανέφερε η Μελίνα Τσαμπάνη.

 


Όπως συμπλήρωσε, το όνομα «Aγριες Μέλισσες» για τη σειρά το σκέφτηκε ο άντρας της, Πέτρος Καλκόβαλης, με τον οποίο συνυπογράφουν το σενάριο.

 

“Άγριες Μέλισσες”: Ο τίτλος προέκυψε από μία σφηκοφωλιά

 

«Ξεκίνησε από μια ιστορία στο σπίτι μας στη Θεσσαλονίκη που είχαν φωλιάσει σφήκες. Ψάχναμε τίτλο, φλερτάραμε με κάποιες ιδέες με τις λεύκες, με τις τρεις αδερφές και δεν μας ικανοποιούσε κάτι. Ήρθε ο άνθρωπος που θα έκανε απεντόμωση και μας εξήγησε ότι οι σφήκες αν εκνευριστούν επιτίθενται όλες μαζί. Επίσης μας είπε ότι είναι λίγο εκδικητικές και ότι θυμούνται αν τις πειράξεις. Και κάπως έτσι ξεκίνησε συνειρμικά. Μου είπε ο Πέτρος “Άγριες Μέλισσες”, γιατί το σφήκες δεν μας άρεσε», κατέληξε η σεναριογράφος.

 

Πηγή: www.enimerotiko.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ