Ναύπλιο: Το στολίδι της Πελοποννήσου με τα κάστρα, τα αναπαλαιωμένα αρχοντικά και τα σοκάκια που μαγεύουν - Kamarini.com

Breaking

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020

Ναύπλιο: Το στολίδι της Πελοποννήσου με τα κάστρα, τα αναπαλαιωμένα αρχοντικά και τα σοκάκια που μαγεύουν

featured image

Το Ναύπλιο είναι από τις πιο όμορφες πόλεις της Ελλάδας και από τις πιο γοητευτικές ολόκληρης της Πελοποννήσου, η οποία συγκεντρώνει την προτίμηση των επισκεπτών ανά την Ελλάδα.

Ναύπλιο: Αγαπημένος προορισμός, όλο τον χρόνο

 

Αγαπημένος προορισμός για τα Σαββατοκύριακα, όλες τις εποχές του χρόνου, σταθερή επιλογή των Αθηναίων, η πόλη του Ναυπλίου είναι με μια λέξη πανέμορφη.

 

Ναύπλιο: Γοητεύουν η αρχιτεκτονική φυσιογνωμία και τα κάστρα

 

Αυτό που γοητεύει τους επισκέπτες της είναι, τόσο η αρχιτεκτονική της φυσιογνωμία, όσο και τα δύο ενετικά κάστρα που την στεφανώνουν, η Ακροναυπλία και το Παλαμήδι.


 

Το κέντρο του Ναυπλίου με τα αναπαλαιωμένα αρχοντικά, αλλά και τη λιθόστρωτη πλατεία Συντάγματος, που θυμίζει ιταλική piazza, τα γεμάτα τουρκικές κρήνες και χαμάμ, αλλά και οι ιστορικές εκκλησίες σοκάκια, μαγεύουν τους επισκέπτες της που θέλουν να την επισκέπτονται ξανά και ξανά!

 

Κάντε μια βόλτα στην παλιά πόλη του Ναυπλίου, από ψηλά, μέσα από το παρακάτω βίντεο και σίγουρα θα θέλετε να την επισκεφθείτε το συντομότερο δυνατό.

 

Πηγή: www.enimerotiko.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ