Ο Μακόλεϊ Κάλκιν μιλά για τη σχέση του με τον Μάικλ Τζάκσον - Kamarini.com

Breaking

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

Ο Μακόλεϊ Κάλκιν μιλά για τη σχέση του με τον Μάικλ Τζάκσον

featured image

Ο Μακόλεϊ Κάλκιν υπήρξε στενός φίλος του Μάικλ Τζάκσον από την ηλικία των 9.

Ο Μακόλεϊ Κάλκιν υποστηρίζει και πάλι τον Μάικλ Τζάκσον σε πρόσφατη συνέντευξη του στο περιοδικό Esquire τονίζοντας ότι δεν έχει τίποτα να κρύψει.

Από την ηλικία 9 ετών ο ηθοποιός υπήρξε στενός φίλος του «βασιλιά της ποπ» και πάντοτε στεκόταν στο πλευρό του όταν ο δεύτερος αντιμετώπιζε κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων αγοριών. Μάλιστα στη δίκη του Τζάκσον το 2003, ο Κάλκιν κατέθεσε υπέρ του και χαρακτήρισε «απολύτως γελοίες» τις κατηγορίες.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Όταν ρωτήθηκε ξανά από το δημοσιογράφο του περιοδικού για τη σχέση του με τον σούπερ σταρ της ποπ, ο Κάλκιν ήταν ξεκαθάρισε: «Δεν μου έκανε ποτέ τίποτα. Ούτε τον είδα να κάνει κάτι. Και ειδικά σε αυτή τη φάση, δεν θα είχα λόγο να κρύψω κάτι. Ο άνθρωπος έχει πεθάνει. Αν μη τι άλλο, τώρα θα ήταν η κατάλληλη στιγμή για να μιλήσω. Και αν είχα κάτι να πω, σαφέστατα θα το έκανα. Αλλά όχι, δεν είδα ποτέ τίποτα».


Ο Κάλκιν παραδέχτηκε επίσης ότι πολλοί άνθρωποι άρχισαν πάλι να τον ρωτάνε για τη στενή σχέση που είχε με τον τραγουδιστή, μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ Leaving Neverland στο οποίο δυο νεαροί ισχυρίζονταν ότι όταν ήταν παιδιά έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τον Τζάκσον.

Εκείνη την περίοδο όπως διηγήθηκε ο Κάλκιν είχε μια άβολη συνάντηση με τον Τζέιμς Φράνκο μέσα στο αεροπλάνο ο οποίος αφού τον χαιρέτισε αναφέρθηκε στο ντοκιμαντέρ «»Πω πω, αυτό το ντοκιμαντέρ!» Εγώ δεν είπα τίποτε», θυμάται ο Κάλκιν και προσθέτει «κι εκείνος συνέχισε και με ρώτησε τι πιστεύω. Εγώ τότε τον ρώτησα «εσύ θα ήθελες να μιλήσουμε για κάποιον νεκρό φίλο σου;» Τότε εκείνος απάντησε πως δεν θα ήθελε και του είπα «ωραία, χάρηκα που σε είδα»», καταλήγει ο Κάλκιν.

Πηγή: Reader.gr 

[/expander_maker]





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ