Μάνος Παπαγιάννης: Η δολοφονία στην καφετέρια του που τον συγκλόνισε και η απόσυρσή του από την υποκριτική - Kamarini.com

Breaking

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

Μάνος Παπαγιάννης: Η δολοφονία στην καφετέρια του που τον συγκλόνισε και η απόσυρσή του από την υποκριτική

featured image

Ο Μάνος Παπαγιάννης έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην Ελεονόρα Μελέτη και στην εκπομπή “Μεσάνυχτα” και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη δολοφονία που έγινε στην καφετέρια που διατηρεί.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός μίλησε, μέσα σε όλα, για τη δολοφονία θαμώνα μέσα στην καφετέρια που διατηρεί ο ίδιος μαζί με την σύζυγο του, Αγγελική Δαλιάνη στο Περιστέρι.

 

Μάνος Παπαγιάννης: Το χρονικό της δολοφονίας

 

Υπενθυμίζεται ότι νωρίς το βράδυ της Τετάρτης, 24.07.2019, ένας άνδρας πυροβόλησε στο κεφάλι έναν άλλο άνδρα στην καφετέρια. Δράστης και θύμα φέρονταν να κάθονται μαζί στο ίδιο τραπέζι όταν ο δράστης πυροβόλησε τρεις φορές τον νεαρό άνδρα στην καφετέρια.

 

«Μπήκε ένας άνθρωπος και σκότωσε έναν άλλον άνθρωπο. Πυροβόλησε τρεις φορές και τον χτύπησε 10 φορές με το όπλο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός και συμπλήρωσε πως «ήταν γεμάτο εκείνη την ώρα το μαγαζί. Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν, αφεντικό έλα γιατί έχει σκοτωθεί ένας άνθρωπος».

 

Μάνος Παπαγιάννης: Ευτυχώς που δεν ήμουν μπροστά γιατί θα παρέμβαινα

 

«Ευτυχώς που δεν ήμουν εκεί γιατί νομίζω πως θα παρέμβαινα» υπογράμμισε, ο Μάνος Παπαγιάννης. «Ήταν η μόνη φορά στη ζωή μου που κόλλησε το μυαλό μου. Δεν ήξερα τι να κάνω, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα», κατέληξε.

 

Μάνος Παπαγιάννης: Σταμάτησα την υποκριτική, έλυσα το οικονομικό ανοίγοντας μαγαζιά

Επίσης στην συνέντευξή του αναφέρθηκε στους λόγους που αποφάσισε να αποσυρθεί από την υποκριτική, αλλά και σε ποιες περιπτώσεις θα επέστρεφε ξανά σε αυτό τον χώρο.


Χαρακτηριστικά, είπε: «Νιώθω πολύ χαρούμενος που πλέον δεν ανήκω στον χώρο αυτό. Κατάλαβα πολλά πράγματα που αφορούν τον χώρο του ηθοποιού στην Ελλάδα. Νιώθω, χωρίς να θέλω να απογοητεύσω τα παιδιά που θέλουν να γίνουν ηθοποιοί, ότι αν δεν έχεις οικονομικό background, δεν πρέπει να κάνεις αυτή τη δουλειά.

Γιατί θα φτάσεις μέχρι ένα ορισμένο σημείο. Το σημείο που έφτασα εγώ. Σταμάτησα θιασάρχης. Σταμάτησα χαρούμενος, σταμάτησα γεμάτος. Αλλά σταμάτησα για να μην ευτελιστώ καλλιτεχνικά. Έφτασα σε ένα σημείο να προσπαθώ να δουλεύω με τους όρους μου. Και είδα πως αυτό δεν ήταν δυνατό. Αν ξαναγίνει κάτι ποτέ, θα γίνει μόνο με τους δικούς μου όρους.

Πήρα αυτήν την απόφαση μιλώντας εκ του ασφαλούς. Έλυσα το θέμα το οικονομικό ανοίγοντας κάποια μαγαζιά. Δε θα πεινάσει η οικογένειά μου, που είναι ο εφιάλτης μου. Νιώθω πως κάποιοι συνάδελφοι είναι εγκλωβισμένοι σε αυτό το κομμάτι. Θέλουν να σταματήσουν και δε μπορούν. Η Αγγελική είδε όλο αυτό το διάστημα ότι είμαι ευτυχισμένος. Είναι δυο χρόνια περίπου. Ένιωθα υπερβολικά δυστυχής πριν σταματήσω. Το ένιωθα να έρχεται. Ό,τι κάνω θέλω να το κάνω καλά. Δεν θέλω να κοροϊδεύω.

Ένιωθα για μεγάλο διάστημα πως κοροϊδεύω τον κόσμο. Δεν θέλω να κάνω εκπτώσεις. Δεν βλέπω καθόλου τηλεόραση, αλλά θαυμάζω αυτό που κάνει ο Νίκος Μουτσινάς. Ότι έθεσε τους δικούς του όρους. Ο μόνος λόγος και τρόπος να ξανακάνω κάτι είναι να έχω δικούς μου όρους».

Πηγή: www.enimerotiko.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ