Νέο Μέγκα: Αυτοί είναι οι δημοσιογράφοι και οι παρουσιαστές του καναλιού - Ονόματα έκπληξη και εκπομπές - Kamarini.com

Breaking

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020

Νέο Μέγκα: Αυτοί είναι οι δημοσιογράφοι και οι παρουσιαστές του καναλιού - Ονόματα έκπληξη και εκπομπές

featured image

Mega – Χρήσιμες πληροφορίες: Επιστροφή στους τηλεοπτικούς δέκτες, μετά από ενάμιση χρόνο για το Mega. Η επίσημη πρεμιέρα του θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα. Δηλαδή, στις 17 Φεβρουαρίου του 2020. Μάλιστα, θα εκπέμπει τόσο σε κανονική, όσο και σε υψηλή ανάλυση. Ποια θα είναι, όμως, τα προγράμματα και ποιοι οι δημοσιογράφοι, που θα τα «τρέχουν»; Αναλυτικότερα, όλα όσα οφείλετε να ξέρετε:

Mega – Χρήσιμες πληροφορίες: Τα προγράμματα, που θα παρουσιάζουν, οι δημοσιογράφοι, τις καθημερινές (σ.σ. Δευτέρα έως Παρασκευή)

– Στις 06.00, το πρωί: Ο Ντίνος Σιωμόπουλος και η Τζίνα Μοσχολιού θα σχολιάζουν την επικαιρότητα. Θα γίνεται στο ξεκίνημα της μέρας στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega».

– Στις 10.00, το πρωί: Οι Θανάσης Φουσκίδης, Ανδρέας Παπαδόπουλος και Δάφνη Καραβοκύρη θα συζητάνε τα θέματα της μέρας στην εκπομπή «Mega Magazino».

– Στις 13.00, το μεσημέρι: Θα προβάλλεται το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων με παρουσιάστρια την Ράνια Τζίμα.

– Στις 17.20, το απόγευμα: Ο Νίκος Ευαγγελάτος με την εκπομπή «Live News» θα βγαίνει στον «αέρα» στις 17.20 και θα δίνει την ατζέντα της μέρας μαζί με την δημοσιογραφική του ομάδα. Στον σχολιασμό και την ανάλυση των πολιτικών θεμάτων της ημέρας ο Παναγιώτης Τζένος και η Ελένη Καλογεροπούλου.


– Στις 20.00 το βράδυ: Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων το οποίο θα προβάλλεται στις 20.00 και στο τιμόνι της παρουσίασης θα βρίσκεται η Δώρα Αναγνωστοπούλου.

Mega – Χρήσιμες πληροφορίες: Τα προγράμματα, που θα παρουσιάζουν, οι δημοσιογράφοι, τα Σαββατοκύριακα

– Στις 07.00, το πρωί, του Σαββατοκύριακου: Οι Γιώργος Χουδαλάκης, Άρης Ραβανός, Μαρία Κατσή και Χρήστος Μέγας θα… σερβίρουν το πρώτο ειδησεογραφικό καφέ στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο».

– Στις 12.00, το μεσημέρι, του Σαββατοκύριακου: Οι Αντώνης Κατσαρός, Παναγιώτης Περπερίδης και Ζέτα Θεοδωρακοπούλου θα ενημερώνουν για τα αθλητικά γεγονότα μέσα από την εκπομπή «Sports Weekend».

– Δελτία ειδήσεων, του Σαββατοκύριακου: Το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων θα το παρουσιάζει η Μαριλένα Γεραντώνη, ενώ το κεντρικό δελτίο ειδήσεων ο Γιάννης Μούτσος.

– Ποδοσφαιρική πανδαισία την Κυριακή: Στις 22.00 ο Αντώνης Καρπετόπουλος με τους Κώστα Νικολακόπουλο, Μένιο Σακελλαρόπουλο, Ευάγγελο Μίχο, Κώστα Οικονομίδη και Σοφία Αλατζά υπόσχονται ποδοσφαιρικές και όχι μόνο αναλύσεις.

Πηγή: www.enimerotiko.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ