Ελένη Ράντου - Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Η πρώτη τους θεατρική συνάντηση και το τρυφερό φιλί πάνω στη σκηνή - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

Ελένη Ράντου - Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Η πρώτη τους θεατρική συνάντηση και το τρυφερό φιλί πάνω στη σκηνή

featured image

Η θεατρική συνάντηση Ράντου – Παπακωνσταντίνου προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον για όλους τους θεατρόφιλους και μουσικόφιλους να την παρακολουθήσουν.

Θεατρική συνάντηση Ράντου – Παπακωνσταντίνου: Η πρεμιέρα της “Κοινής ησυχίας”

 

Όταν η Ελένη Ράντου σκηνοθετεί και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ερμηνεύει… το αποτέλεσμα είναι μαγικό! Το βράδυ της περασμένης Πέμπτης πραγματοποιήθηκε, στο θέατρο Διάνα, η πρεμιέρα της μουσικοθεατρικής παράστασης «Κοινή ησυχία».

 

 

Θεατρική συνάντηση Ράντου – Παπακωνσταντίνου: Η προσπάθεια να ξεφύγουμε από την ‘Κοινή ησυχία”

 

Αυτή τη φορά με την επιμέλεια της αγαπημένης ηθοποιού, που υπογράφει την πρώτη της σκηνοθεσία στο θέατρο και με συνοδοιπόρους τους ηθοποιούς Σοφία Πανάγου και Μιχάλη Τιτόπουλο, το καινούργιο ταξίδι αναζητάει τα χαμένα μας όνειρα, τις ματαιωμένες προσδοκίες μας και προτείνει «να αρχίσουμε ξανά να λέμε πιο όμορφα πράγματα», προσπαθώντας να ξεφύγουμε από την «Κοινή ησυχία».

 

 

Θεατρική συνάντηση Ράντου – Παπακωνσταντίνου: Ο αγαπημένος καλλιτέχνης ερμηνεύει 30 τραγούδια

 

Στην πρώτη του θεατρική συνάντηση με την Ελένη Ράντου, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ερμηνεύει 30 σπουδαία τραγούδια, κάποια από το προσωπικό του ρεπερτόριο και άλλα από την ακριβή κληρονομιά του ελληνικού τραγουδιού, προκαλώντας το ρίγος που τόσα χρόνια παραμένει αμείωτο ακούγοντάς τον.

 

 

Θεατρική συνάντηση Ράντου – Παπακωνσταντίνου: Το τρυφερό φιλί του ζευγαριού

 

Στο τέλος της παράστασης, η σκηνοθέτιδα και οι πρωταγωνιστές δέχτηκαν το μεγαλύτερο χειροκρότημα από το κοινό, ενώ η Ελένη δεν δίστασε να δώσει ένα τρυφερό φιλί στον σύζυγό της, νιώθοντας μεγάλη περηφάνια και χαρά για εκείνον!

 

Πέντε χρόνια μετά την πρώτη παρουσίαση του εμβληματικού «9:05», σε σκηνοθεσία Παντελή Βούλγαρη, του έργου των 270 παραστάσεων, των 130.000 θεατών και της ενθουσιώδους υποδοχής από κοινό και κριτικούς, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ο Οδυσσέας Ιωάννου επιστρέφουν στο θέατρο ΔΙΑΝΑ και συναντιούνται πάλι επί σκηνής με την νέα τους μουσικοθεατρική παράσταση «Κοινή ησυχία».

 


Πηγή: www.enimerotiko.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ