Καρολίνα ντε Σόουζα: «Ήταν ένα θαύμα, θα γιορτάζω τη ζωή κάθε μέρα από δω και πέρα» - Kamarini.com

Breaking

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020

Καρολίνα ντε Σόουζα: «Ήταν ένα θαύμα, θα γιορτάζω τη ζωή κάθε μέρα από δω και πέρα»

featured image

Ένα σοβαρό τροχαίο είχε σήμερα η γνωστή σχεδιάστρια μόδας Καρολίνα ντε Σόουζα με τον επιχειρηματία σύζυγό της Βασίλη Χήτο ο οποίος έχει την γνωστή εταιρεία «Zagori».

Η αιτία του κακού ήταν ένα σκασμένο ελαστικό, που έγινε η αφορμή ώστε ο έμπειρος οδηγός και ένας εκ των ιδιοκτητών της εταιρείας “Zagori” να χάσει τον έλεγχο του αυτοκίνητου και να περάσει τις προστατευτικές μπάρες με αποτέλεσμα το όχημα να καταλήξει σε παράδρομο της Ιονίας Οδού, στο 80ο χιλιόμετρο Αντιρρίου – Ιωαννίνων

Η Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε στο τηλέφωνο με την σχεδιάστρια η οποία της περιέγραψε τις στιγμές πανικού που έζησε:


«Ξαφνικά σκάει το λάστιχο, φεύγουμε από την πορεία μας και πέφτουμε ανάποδα περίπου 20 μέτρα, στον κάτω δρόμο. Αυτό που με φόβισε ήταν ότι έτρεχε βενζίνη συνέχεια… «Είπα αφού δεν πέθανα τώρα». Ευτυχώς η αστυνομικός που μου μίλαγε μέσα από το ειδικό σύστημα του αυτοκινήτου με ηρέμησε και μου είπε τι πρέπει να κάνω.. Ο Βασίλης άνοιξε τη ζώνη και με έβγαλε από το αυτοκίνητο. Μετά βγήκαμε ήρθε και η αστυνομία. Πήγαμε στο νοσοκομείο στο Αγρίνιο και ευτυχώς όλα καλά» είπε η σχεδιάστρια στην εκπομπή «Μαζί σου».

Και πρόσθεσε: «Δεν ήταν απλό, το αυτοκίνητο έκανε δυο τούμπες μέχρι να πέσει στο έδαφος. Την ώρα που πέφταμε νόμιζα ότι θα πεθάνω και όταν σταμάτησε το αυτοκίνητο σε μια λακούβα, ήταν σαν κάποιο χέρι, το χέρι του θεού να σταμάτησε το αυτοκίνητο. Ήταν ένα θαύμα. Θα γιορτάζω τη ζωή κάθε μέρα από δω και πέρα»!

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ