Το αίτημα των οπαδών της Λίβερπουλ να... επιστρέψει ο Στίβεν Τζέραρντ για το πρωτάθλημα - Kamarini.com

Breaking

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020

Το αίτημα των οπαδών της Λίβερπουλ να... επιστρέψει ο Στίβεν Τζέραρντ για το πρωτάθλημα

featured image

O CEO της Λίβερπουλ Πίτερ Μουρ πήρε θέση για την απαίτηση αρκετών φιλάθλων να επιστρέψει ο Στίβεν Τζέραρντ για να σηκώσει την κούπα του πρωταθλητή.

Η ομάδα του λιμανιού καλπάζει προς τον τίτλο της Premier League μετά από 30 χρόνια και ένας φίλαθλος των «κόκκινων» άναψε τη σπίθα. Μία σπίθα που έγινε γρήγορα φωτιά και στο τέλος… πυρκαγιά στα social media.

Αίτημά του, οι «reds» να υπογράψουν τον Στίβεν Τζέραρντ να αγωνιστεί στα «απαιτούμενα» πέντε ματς για να μπορέσει να σηκώσει το τρόπαιο του πρωταθλητή!


Η απαίτηση των φιλάθλων μοιάζει παράλογη, όμως ο chief executive της Λίβερπουλ, Πίτερ Μουρ πήρε θέση!

«Να σας εξηγήσω τι θα συμβεί», είπε σε συνέντευξή του στο Soccer Laduma.

«Η ερώτηση λοιπόν που μου θέτετε είναι «μπορούμε να πάρουμε τον Στίβεν Τζέραρντ ώστε να έχει το μετάλλιο της Premier League;» και η ερώτηση που σας θέτω εγώ είναι «ποιον παίκτη θέλετε να κόψετε από την ομάδα για να συμβεί αυτό».

«Κοιτάξτε, όλοι αγαπάμε τον Στίβι Τζι και είμαστε όλοι περήφανοι γι» αυτόν ως προπονητής αλλά αυτό δεν μπορεί να συμβεί.

«Επίσης η χημεία είναι σημαντική στα αποδυτήρια. Μπορείτε να το φανταστείτε αυτό; Ότι πρέπει να κόψεις έναν παίκτη και να του πεις «εσύ δεν θα πάρεις μετάλλιο;»».

Και κάπως έτσι ο Πίτερ Μουρ έσβησε τη φωτιά που δημιουργήθηκε στα social media. Όχι ότι υπήρχε ποτέ περίπτωση να συμβεί αλλά ο CEO της Λίβερπουλ είπε να το ξεκαθαρίσει μια και καλή.

Πηγή: gazzetta.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ