Αγωνία στην Παρί για τον Νεϊμάρ - Kamarini.com

Breaking

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

Αγωνία στην Παρί για τον Νεϊμάρ

featured image

Το κακό μπορεί να… τριτώσει για τον Νεϊμάρ. Πριν από δύο χρόνια, ένας τραυματισμός στέρησε από τον Βραζιλιάνο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν την δυνατότητα να αντιμετωπίσει την Ρεάλ Μαδρίτης στον δεύτερο αγώνα για την φάση των «16» του Champions League.

Πέρυσι, ο Νέι έχασε ΚΑΙ τα δύο παιχνίδια των Παριζιάνων με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την ίδια φάση. Και τις δύο σεζόν, η Παρί αποκλείστηκε από την Βασίλισσα και τους Κόκκινους Διαβόλους αντίστοιχα.

Φέτος, όλα έδειχναν να βαίνουν καλώς για τον Βραζιλιάνο, ο οποίος όμως στον αγώνα πρωταθλήματος με την Μονπελιέ τραυματίστηκε στα πλευρά. Το πρόβλημα έδειχνε να είναι ελαφρύ. Ή μήπως όχι;


Μετά τον αγώνα Κυπέλλου, στον οποίο η Παρί διέλυσε 6-1 τη Ντιζόν μέσα στην έδρα της και προκρίθηκε στα ημιτελικά, ο Τόμας Τούχελ ήταν αινιγματικός, αναφορικά με τις πιθανότητες παρουσίας του Νεϊμάρ στον πρώτο αγώνα με την Μπορούσια Ντόρτμουντ για την φάση των «16» του Champions League, την επόμενη Τρίτη (18/02).

«Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω 100% ότι ο Νεϊμάρ θα μπορέσει να παίξει στο ματς με τη Ντόρτμουντ την επόμενη εβδομάδα» είπε ο Γερμανός τεχνικός για τον Βραζιλιάνο, ο οποίος πλέον κάνει αγώνα δρόμου για να μην την… πατήσει ξανά.

Πηγή: gazzetta.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ